Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

SALE 30-50%!

Täydellinen rusketus itseruskettavilla: näin vältät yleisimmät virheet

Asiantuntijavinkki
Fuskurusketus näyttää hyvältä – kunhan kaikki on mennyt nappiin. KICKSin meikkitaitelija Åsa Östergren neuvoo, miten vältät yleisimmät mokat itseruskettavien tuotteiden kanssa.

Ehkäise läikikäs lopputulos

Näytä lisää

Esityöt ovat siistin fuskurusketuksen salaisuus. Kuori ja kosteuta iho huolellisesti ennen itseruskettavan käyttöä, jotta saat tasaisemman ja kestävämmän lopputuloksen. Ihon pinnan kuivuus ja kuolleet ihosolut voivat tehdä väristä epätasaisen.

Pidennä värin kestoa

Näytä lisää

Fuskurusketus pysyy sitä kauemmin, mitä huolellisemmin sitä huollat. Kosteuta ihoa ja ylläpidä päivetystä käyttämällä asteittain ruskettavaa tuotetta. Vältä kuorintoja, sillä ne nopeuttavat värin vaalenemista. Jopa höyläys ja vahaus voivat vaikuttaa värin pysyvyyteen, joten poista ihokarvat ennen itseruskettavan käyttöä.

Torju tummat kyynärpäät ja jalat

Näytä lisää

Iho kyynärpäissä, jalkaterissä, polvissa ja kulmakarvojen alueella on usein kuivempaa. Kuivaan ihoon itseruskettava tuote tarttuu paremmin, jolloin fuskurusketuksesta tulee tummempi ja kirjava. Levitä ekstrakerros kosteusvoidetta kuiville alueille, jotta iho ei ime liikaa itseruskettavaa tuotetta. Ja muista pestä kädet huolellisesti itseruskettavan käytön jälkeen, niin kämmenesi eivät värjäydy.

Levitä oikein, vältyt raidoilta

Näytä lisää

Suunnittele etukäteen, missä järjestyksessä levität itseruskettavan tuotteen vartalollesi ja kasvoillesi, jotta mikään kohta ei jää väliin. Levitä tuote pyörivin liikkein pitkittäisten sijaan, niin vältyt raidoilta. Itseruskettavan levitykseen tarkoitettu harja tai kinnas auttaa saamaan tasaisemman lopputuloksen.

Lue lisää

Rakkautta talvi-iholle

Asiantuntijavinkki
Kun pakkanen puraisee poskipäitä, on aika päivittää ihonhoitorutiinit talvimoodiin. Näillä neuvoilla ja tuotteilla pidät ihon talvikuivuuden loitolla!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään happokuorinnan, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Savinaamio, arkkinaamio tai voidenaamio – kaikki rakastavat kasvonaamioita

Trendi
Vuoden 2017 kuumin ihonhoitotuote on noussut paitsiosta paraatipaikalle. Lyhyessä ajassa vanha kunnon kasvonaamio on tehnyt komean comebackin osaksi ihonhoitorutiineja. Selvitimme syyn paluuseen!

Kaikki haluavat arkkinaamion

Asiantuntijavinkki
Arkkinaamio on ihonhoitoon ihastuneiden uusi lempituote. Selvitimme miksi – ja autamme sinua valitsemaan sen oikean!

Glamglow tähtipölyä purkissa

Haastattelu
Suositut ja moneen kertaan palkitut Glamglownaamiot ovat valloittaneet koko maailman. KICKS kävi Hollywoodissa tutustumassa menestystarinaan.

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Vitamiineja iholle!

Asiantuntijavinkki
Vitamiinit tekevät hyvää keholle ja terveydelle. Ihonhoitotuotteiden ainesosina ne hoitavat niin harakanvarpaita ja pigmenttiläiskiä kuin kuivaa, herkkää ihoa. Mikä vitamiini sopii sinulle?

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Toimi näin
Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Tämä on multi-masking

Toimi näin
Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Räätälöi ihonhoitorutiinisi: löydä parhaat tuotteet ihotyypillesi

Asiantuntijavinkki
Löydä juuri sinulle sopivat kasvojenhoitotuotteet ihotyyppisi perusteella. Täältä löydät tietoa ihotyypistäsi ja ohjeita parhaiden ihonhoitotuotteiden valintaan juuri sinun ihollesi – sekä ohjeet niiden käyttöön vaihe vaiheelta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti