Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Valitse oikea kasvonaamio

Toimi näin
Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Mustapäitä & suuria huokosia

KICKS Detox Beauty Clearing Mud Mask. Syväpuhdistava savinaamio poistaa epäpuhtauksia sekä ylimääräistä talia iholta ja supistaa huokosia. Saa ihon tuntumaan raikkaammalta ja näyttämään kirkkaammalta. 

Masque Bar Pore Refining Crème Mask. Vitamiineja ja antioksidantteja sisältävä savinaamio auttaa pienentämään suurentuneita huokosia, jolloin iho tuntuu tasaisemmalta ja heleämmältä. 

Kuiva & kelmeä iho

GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment. Kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja luonnollisesti kuorivia hedelmähappoja sisältävä kasvonaamio tekee ihosta säteilevän hehkeän. Starskin After Party Brightening 

Bio-Cellulose Second Skin Face Mask. Arkkinaamio, joka sisältää kosteuttavaa kookosöljyä ja huippuainesosia, kuten probioottia ja niasiiniamidia. Virkistää, kirkastaa ja tehokosteuttaa.

Väsynyt & veltto iho

Starskin Close-Up Firming Bio-Cellulose Second Skin Face Mask. Kiinteyttävä ja viilentävä arkkinaamio kohottaa ja ravitsee sekä antaa uutta kuulautta väsyneelle iholle. 

GlamGlow Gravitymud Firming Treatment. Peel off -naamio, joka kuivuu iholle helposti poistettavaksi kalvoksi. Tekee ihosta kiinteämmän, raikkaamman ja pehmeämmän. 

Lue lisää

KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331