Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt saat ilmaisen toimituksen!

Kansainvälinen naistenpäivä: erityishuomiota kaikille naisille

Trendi
Kansainvälisenä naistenpäivänä kunnioitamme ja ylistämme erityisen paljon kaikenikäisiä naisia ympäri maailmaa. Tiesitkö, että päivä sai alkunsa jo vuonna 1910, ja vuodesta 1975 alkaen päivä on ollut YK:n teemapäivälistalla? Päätimme huomioida päivän kertomalla lyhyesti taustaa muutaman suositun ja menestyneen brändimme takana, jotka kaikki ovat naisten perustamia.

Anastasia Soare tunnetaan kansainvälisesti lempinimillä ”the eyebrow guru” tai ”the queen of eyebrows”, kuten Oprah Winfrey tapaa sanoa. Anastasia on johtava kulmameikkeihin erikoistunut brändi. Los Angelesissa monet julkkisnaiset käyvät Anastasian salongeissa muotoilemassa kulmakarvansa täydellisiksi. Myös suositut luomiväripaletit Modern Renaissance, Prism ja Subculture ovat osa Anastasian tuotevalikoimaa.

Carolina Herrera

Näytä lisää

Carolina Herrera syntyi Venezuelassa vuonna 1939 ja on työskennellyt muotialalla noin 30 vuotta. Ensimmäisen tuoksunsa Carolina loi vuonna 1988, ja tänä päivänä yrityksen tuotevalikoima kattaa useita naisten ja miesten hajuvesiä. Carolina Herreran viimeisin tuoksu Good Girl oli suuri puheenaihe jo ennen päätymistään kauppojen hyllyille – hajuvesi korkokengän muotoisessa pullossa! Aivan kuin pullonsa, myös itse tuoksu on leikkisä, aistillinen ja naisellinen, ja sen tuoksunuoteissa yhdistyvät tonkapavut, kaakao, tuberoosa ja jasmiini.

Linda Hallberg

Näytä lisää

Taide, muodot ja värit ovat aina kiinnittäneet Linda Hallbergin huomion, mikä sai hänet jo nuorena kiinnostumaan meikeistä. Työskenneltyään vuosia kauneudenhoitoalalla ja sosiaalisen median parissa, Linda kehitti oman meikkibrändinsä. Linda Hallbergin tuotteet ovat monikäyttöisiä ja niitä voi käyttää kuivina tai kostutettuina silmämeikissä, huulilla, kasvoissa kuin kulmameikissäkin – voit itse luoda omat sääntösi.

Estée Lauder

Näytä lisää

Estée Lauder perusti yrityksensä New Yorkissa vuonna 1946 ja tuolloin hänen tuotevalikoimansa koostui ainoastaan neljästä tuotteesta. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin, brändi oli saavuttanut kansainvälisen menestyksen ja sillä oli jälleenmyyjiä sekä Hongkongissa että Lontoossa. Estée Lauder uskoi vahvasti, että kaikki naiset ovat kauniita sellaisena kuin ovat. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa sen myydyimpiin tuotteisiin lukeutuva tuotesarja Advanced Night Repair sekä useita suosittuja meikki- ja ihonhoitosarjoja kuten ihotautilääkäreiden kehittämä Clinique.

Elizabeth Arden

Näytä lisää

Elizabeth Arden oli innovaattori ja yrittäjä, joka vuonna 1910 avasi ensimmäisen salonkinsa New Yorkin Fifth Avenuella. Elizabeth Ardenin vakaumuksena oli, ettei kauneuden tule olla vain meikkinaamio, vaan älykästä yhteistyötä tieteen ja luonnon kanssa, jotta naiset voisivat kehittää luonnollisia kauniita piirteitään. Vuonna 1930 Elizabeth Arden lanseerasi Eight Hour -voiteensa, jota yhä tänä päivänä ylistetään sen hoitavien ja suojaavien ainesosien ansiosta.

Lue lisää

Ylellisiä uutuuksia KICKSin valikoimassa

Trendi
Tutustu uusiin ylellisiin tuotemerkkeihin, jotka ovat nyt saatavillasi uuden KICKS-verkkokaupan kautta.

Vallan uusi väri on pinkki

Trendi
Ennen vanhaan valtaapitävät olivat tummiin pukeutuneita miehiä – mutta nyt on käynnissä suuri vallanvaihto! Suunnannäyttäjiksi ovat astuneet kirkkaaseen punaiseen, pinkkiin, liilaan ja keltaiseen pukeutuneet naiset.

Joululahja isälle 2019

Asiantuntijavinkki
Jos kysyt isältäsi, mitä hän haluaa joululahjaksi, monet seuraavista ovat usein vakiovastauksia: 1. ”Kilttejä lapsia”, 2. ”Sukkia tarvitsee kyllä aina...” tai 3. ”En tiedä”. Onneksi me tiedämme, mistä isäukko ilahtuu jouluaattona!

Joululahja tyttöystävälle 2019

Asiantuntijavinkki
Tyttöystävän joululahja on tietenkin valittava ajatuksella. Hän tuo jokaiseen päivään paljon iloa, joten hän ansaitsee erityisen hienon joululahjan!

Joululahja poikaystävälle 2019

Asiantuntijavinkki
Mitä poikaystävä haluaisi? Se voi olla kova pähkinä purtavaksi. Meillä on useita mahtavia vinkkejä, joilla saat rakkaasi hymyilemään kuin Hangon keksi.

Joululahja äidille 2019

Asiantuntijavinkki
Onko äidilläsi jo kaikkea? Pohdipa hetki, keksit kyllä jotakin, joka ilahduttaa äitiäsi! Hemmottele häntä kunnolla ihanilla lahjoilla.

KICKSin lahjaopas: lahjaideat kesän tilaisuuksiin

Asiantuntijavinkki
Kaipaatko ideoita ja inspiraatiota, millainen olisi hyvä kesäinen lahja, syntymäpäivälahja, häälahja, valmistujaislahja tai tuliainen kesäisiin grillijuhliin? Meiltä KICKSiltä löydät kesälahjat kaikkiin tilanteisiin!

Äitienpäivä 2020: vinkit täydellisen äitienpäivälahjan löytämiseksi

Asiantuntijavinkki
Mikset antaisi äidillesi tänä vuonna äitienpäivälahjaksi vaikkapa rentouttavan hetken omaa aikaa, pienen palan ylellisyyttä tai ajattoman, aina sopivan klassikkotuotteen? Löydä täydellinen äitienpäivälahjasi KICKSiltä.

Kauneuseksperttien joululahjatoiveet

Asiantuntijavinkki
KICKS-kauneusekspertit paljastavat, mitä suosikkituotteita he toivovat joululahjaksi.

Ystävänpäivä 2020: vinkit romanttisen lahjaan

Asiantuntijavinkki
Autamme sinua löytämään täydellisen lahjan ystävänpäiväksi 2020. Ilahduta ystävääsi tai rakastasi klassisen romanttisella lahjalla, kuten kukilla tai suklaalla, mutta valitse yllättävä variantti! Täältä löydät ystävänpäivän lahjaideat tyttöystävälle, poikaystävälle tai muulle tärkeälle henkilölle.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331