Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

FINAL SALE! -30% alehinnoista!

Let's celebrate Pride!

Haastattelu
KICKSillä juhlistamme Pride-viikkoa, sillä jokaisen tulisi olla tasa-arvoinen seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisusta riippumatta. Seisomme Pride-sanoman takana – ole ylpeä itsestäsi ja siitä, kuka olet. Kuka tahansa oletkaan. Aina. Lue mitä Pride merkitsee kauneusasiantuntijoillemme!

Mitä Pride merkitsee sinulle?
Minulle pride on juhla, jota tulisi juhlia joka päivä. Rakkaus kuuluu kaikille, samoin vapaus olla sitä mitä on eikä kukaan tai mikään saa asettaa sääntöjä sille. Koen että tämänhän pitäisi olla ihan itsestäänselvyys. Me kaikki olemme saman arvoisia.

Miksi on tärkeää nostaa Pride-liikkeen sanomaa?
Pride-liikkeen sanomaa ja tärkeyttä ei voi painottaa liikaa, sillä vähemmistö kokee edelleen kaltoinkohtelua. Ihmisten vapautta olla täysin oma itsensä väheksytään tai ei haluta ymmärtää. Myös niiden, jotka eivät kuulu vähemmistöön tulisi juhlia pridea, sillä jokaisella meillä on vastuu siitä, että jokaisella meillä olisi hyvä olla.

- Vilma

Mitä Pride merkitsee sinulle?
Pride merkitsee minulle tasa-arvoa, vaputta ja tietenkin rakkautta. Mielestäni pridessä on kyse siitä, että jokaisella on oikeus rakastaa ja tulla rakastetuksi juuri sellaisena kuin on. Pride on myös keino tuoda vähemmistöjen ääni kuuluviin ja kuulla heitä.

Miksi on tärkeää nostaa Pride-liikkeen sanomaa?
Vaikka tasa-arvo suomessa on edistynyt huimasti, sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvat kokevat edelleen paljon syrjintää ja vähemmistöstressiä. Vähemmistöön kuuluville ei aina ole itsestäänselvyys, että heidät otetaan lämmöllä vastaan joka paikassa. Pride-liikkeen sanoman esille nostaminen on tärkeää, jotta voimme osoittaa tukemme ja tehdä selväksi, että olemme tasa-arvon puolella. Jokaisella on oikeus tulla kohdatuksi omana itsenään.

- Eeva-Maria

Mitä Pride merkitsee sinulle?
Minulle Pride on sekä itseni ja lähimmäisteni rakastamista. Se merkitsee minulle myös niitä arvoja joiden takana haluan seistä. Pride kuvastaa tottakai myös rakkautta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, mutta haluan pridena muistaa kuitenkin myös niitä edelläkävijöitä, joilta on viety jopa elämä tasa-arvon edustamisen vuoksi.

Miksi on tärkeää nostaa Pride-liikkeen sanomaa?
Kenenkään ei kuulu saada ala-arvoista, epäinhimillistä kohtelua tai väheksyntää harteilleen siitä, mitä rakastaa. Kenenkään minä kuva ei ole huonompi kuin toisen ja Priden ansiosta tuomme näitä periaatteita esille kaikkien keskuuteen niin, että vielä jonain päivänä nämä asiat ei ole enää mielipideasioita.

- Eveliina

Mitä Pride merkitsee sinulle?
Minulle Pride merkitsee sitä, että pystyy rakastamaan itseään sellaisenaan ja olemaan ylpeä itsestään.

Miksi on tärkeää nostaa Pride-liikkeen sanomaa?
Mielestäni on erittäin tärkeää nostaa Pride-sanomaa, jotta kenenkään ei tarvitsisi kokea kiusaamista, häpeää, väkivaltaa, nimittelyä tai mitään vastaavaa sen takia että on oma itsensä.

- Jani

Mitä Pride merkitsee sinulle?
Pride-liike merkitsee minulle ensisijaisesti rakkauden "juhlaa" mutta myös yksilön oikeuksien tunnustamista. Vapautta olla oma itsensä. Kaikilla meillä on oikeus rakkauteen.

Miksi on tärkeää nostaa Pride-liikkeen sanomaa?
Pride-liikkeen sanoma on tärkeä mielestäni siksi, ettei ihmisten kesken esiintyisi syrjintää seksuaalisen suuntaumuksen takia. Se, että ketä rakastaa ei määrittele meitä mielestäni ihmisinä. Rakkaudessa ei ole olemassa oikeaa ja väärää.

- Maija

Lue lisää

Joululahja isälle 2022

Asiantuntijavinkki
Joululahjan keksiminen isälle on usein pulmallista. Vältä tällä kertaa jokavuotiset solmiot ja sukat, ja anna hänelle jotakin, millä on oikeasti käyttöä. Pehmentävä, hyväntuoksuinen tai puhdistava joululahja on täydellinen isälle. Täydelliset joululahjat isälle 2022 löydät täältä!

Joululahja tyttöystävälle 2022

Asiantuntijavinkki
Joka vuosi sama pulma. Täydellisen joululahjan löytäminen tyttöystävälle ei ole helppoa. Unohda viime hetken paniikkiostokset ja löydä lahja, joka saa hänen silmänsä loistamaan. Hän on sen ansainnut! Joululahjat tyttöystävälle 2022 löydät täältä!

Joululahja poikaystävälle 2022

Asiantuntijavinkki
Täydellisen joululahjan metsästys poikaystävälle on alkanut! Vuoden 2021 parhaimmat kovat paketit löydät meiltä KICKSiltä. Tässä on toivelista, jonka hän unohti kirjoittaa - näin löydät täydelliset joululahjat poikaystävälle 2022!

Joululahja äidille 2022

Asiantuntijavinkki
Onko äidilläsi jo kaikkea? Pyri silti ilahduttamaan häntä tänä jouluna 2021, sillä äitisi ansaitsee toki vain parasta! Hemmottele häntä kosmetiikkalahjalla, josta hän voi todella nauttia. Täydelliset joululahjat äidille 2022 löydät täältä!

KICKSin lahjaopas: lahjaideat kesän tilaisuuksiin

Asiantuntijavinkki
Kaipaatko ideoita ja inspiraatiota, millainen olisi hyvä kesäinen lahja, syntymäpäivälahja, häälahja, valmistujaislahja tai tuliainen kesäisiin grillijuhliin? Meiltä KICKSiltä löydät kesälahjat kaikkiin tilanteisiin!

Äitienpäivä 2022: vinkit täydellisen äitienpäivälahjan löytämiseksi

Asiantuntijavinkki
Mikset antaisi äidillesi tänä vuonna äitienpäivälahjaksi vaikkapa rentouttavan hetken omaa aikaa, pienen palan ylellisyyttä tai ajattoman, aina sopivan klassikkotuotteen? Löydä täydellinen äitienpäivälahjasi 2022 KICKSiltä.

Kansainvälinen naistenpäivä: erityishuomiota kaikille naisille

Trendi
Kansainvälisenä naistenpäivänä kunnioitamme ja ylistämme erityisen paljon kaikenikäisiä naisia ympäri maailmaa. Tiesitkö, että päivä sai alkunsa jo vuonna 1910, ja vuodesta 1975 alkaen päivä on ollut YK:n teemapäivälistalla? Päätimme huomioida päivän kertomalla lyhyesti taustaa muutaman suositun ja menestyneen brändimme takana, jotka kaikki ovat naisten perustamia.

Upeita lahjoja alle 20 eurolla

Asiantuntijavinkki
Täältä löydät suosikkilahjaideamme pienelle lompakolle, jotka sopivat koko juhlakansalle!

Vanhojentanssit 2022

Asiantuntijavinkki
Monen nuoren vuoden tärkein tapahtuma - vanhojentanssit on jo ihan nurkan takana. Nyt on siis aika valmistella unelmiesi juhlalookki. Me KICKSillä annamme kolme vinkkiä, joilla onnistut luomaan kestävän ja upean juhlameikin, joka kestää vauhdikkaammatkin valssiaskeleet.

Joululahja ystävälle 2022

Asiantuntijavinkki
Onko sinulla maailman paras ystävä? Hemmottele häntä toivotulla joululahjalla! Täydelliset joululahjat ystävälle 2022 löydät täältä!

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti