Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Vallan uusi väri on pinkki

Trendi
Ennen vanhaan valtaapitävät olivat tummiin pukeutuneita miehiä – mutta nyt on käynnissä suuri vallanvaihto! Suunnannäyttäjiksi ovat astuneet kirkkaaseen punaiseen, pinkkiin, liilaan ja keltaiseen pukeutuneet naiset.

Kevät ja kesä tuovat mukanaan värit. Mutta tänä vuonna kyse ei ole tutuista pehmeistä pastelleista, vaan väreistä, jotka ovat vahvoja ja erottuvia – kuten aikamme naisetkin! Pinkkiä ja liilaa pidetään naisellisina väreinä, tästä ei liene epäilystäkään. Naisellinen-sanan merkityssisältö on kuitenkin muuttunut, ja niin on myös catwalkilla tapahtunut muutos. Moni eturivin muotitalo oli selkeästi ottanut kevään mallistoihin vaikutteita 1980-luvulta. Mutta siinä missä 1980-luvun pukeutuminen on pitkälti miehiltä lainattua – pukeuduttiin ”miehekkäästi naisellisin maustein” – ilmentää vuoden 2017 ”power dressing” itsevarmuutta, naisellista voimaa ja valtaa. Voimakkaimpina väreinä kevätnäytöksissä hehkuivat liila, kirkas keltainen ja pinkki, joka ei enää ole vain pikkuprinsessojen väri. Sen ovat ottaneet omakseen myös vaikutusvaltaiset tahtonaiset, jotka eivät pyytele anteeksi olemassaoloaan. Muotimaailmaa ja trendejä pidetään usein eräänlaisina yhteiskuntabarometreina, eikä übernaisellinen ja übervahva suuntaus tee tästä poikkeusta. Vallitseva feministisyyden aalto on tuskin jäänyt keneltäkään huomaamatta. Hillary Clintonista ei tullut USA:n 45. presidenttiä, mutta kuten hänen tukijansa totesi vaalien jälkeen: 

”The future is still female”. Christian Diorille nimitettiin taannoin muotitalon historian ensimmäinen naispuolinen pääsuunnittelija, Maria Grazia Chiuri. Häneltä odotettiin kevätkokoelmaa, joka olisi romanttinen viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kevätnäytös yllätti esittelemällä muun muassa ihastuttavia pitsihameita yhdistettynä t-paitoihin, joiden etumusta somistivat julistukset tyyliin ”we should all be feminists”. Toinen, jo pitkään muotialalla vaikuttanut naissuunnittelija Célinen Phoebe Philo tunnetaan naisellisesta tyylistään. Hän on vuosikausia suunnannut mallistonsa ”tavalliselle naiselle”, joka tekee täyttä työpäivää ja tulee kotiin ruokakaupan ja päiväkodin kautta. Kevään näytös paljasti, että jopa Céline-nainen on alkanut pukeutua punaiseen, pinkkiin ja kirkkaan keltaiseen omasta tunnusomaisesta tyylistään – kuten drapeerauksista ja pehmeistä materiaaleista – tinkimättä.

Vuonna 2017 naisten ei tarvitse kopioida miesten maailmasta tuttuja vallan tunnusmerkkejä. Tämän päivän naiset näyttävät, kuinka olla tyttömäinen ja naisellinen – ja samalla mitä suurimmassa määrin vaikutusvaltainen.

Lue lisää

Ylellisiä uutuuksia KICKSin valikoimassa

Trendi
Tutustu uusiin ylellisiin tuotemerkkeihin, jotka ovat nyt saatavillasi uuden KICKS-verkkokaupan kautta.

Joululahja isälle 2020

Asiantuntijavinkki
Jos kysyt isältäsi, mitä hän haluaa joululahjaksi, monet seuraavista ovat usein vakiovastauksia: 1. ”Kilttejä lapsia”, 2. ”Sukkia tarvitsee kyllä aina...” tai 3. ”En tiedä”. Onneksi me tiedämme, mistä isäukko ilahtuu jouluaattona!

Joululahja tyttöystävälle 2020

Asiantuntijavinkki
Tyttöystävän joululahja on tietenkin valittava ajatuksella. Hän tuo jokaiseen päivään paljon iloa, joten hän ansaitsee erityisen hienon joululahjan!

Joululahja poikaystävälle 2020

Asiantuntijavinkki
Mitä poikaystävä haluaisi? Se voi olla kova pähkinä purtavaksi. Meillä on useita mahtavia vinkkejä, joilla saat rakkaasi hymyilemään kuin Hangon keksi.

Joululahja äidille 2020

Asiantuntijavinkki
Onko äidilläsi jo kaikkea? Pohdipa hetki, keksit kyllä jotakin, joka ilahduttaa äitiäsi! Hemmottele häntä kunnolla ihanilla lahjoilla.

KICKSin lahjaopas: lahjaideat kesän tilaisuuksiin

Asiantuntijavinkki
Kaipaatko ideoita ja inspiraatiota, millainen olisi hyvä kesäinen lahja, syntymäpäivälahja, häälahja, valmistujaislahja tai tuliainen kesäisiin grillijuhliin? Meiltä KICKSiltä löydät kesälahjat kaikkiin tilanteisiin!

Äitienpäivä 2020: vinkit täydellisen äitienpäivälahjan löytämiseksi

Asiantuntijavinkki
Mikset antaisi äidillesi tänä vuonna äitienpäivälahjaksi vaikkapa rentouttavan hetken omaa aikaa, pienen palan ylellisyyttä tai ajattoman, aina sopivan klassikkotuotteen? Löydä täydellinen äitienpäivälahjasi KICKSiltä.

Kauneuseksperttien joululahjatoiveet

Asiantuntijavinkki
KICKS-kauneusekspertit paljastavat, mitä suosikkituotteita he toivovat joululahjaksi.

Ystävänpäivä 2020: vinkit romanttisen lahjaan

Asiantuntijavinkki
Autamme sinua löytämään täydellisen lahjan ystävänpäiväksi 2020. Ilahduta ystävääsi tai rakastasi klassisen romanttisella lahjalla, kuten kukilla tai suklaalla, mutta valitse yllättävä variantti! Täältä löydät ystävänpäivän lahjaideat tyttöystävälle, poikaystävälle tai muulle tärkeälle henkilölle.

Kansainvälinen naistenpäivä: erityishuomiota kaikille naisille

Trendi
Kansainvälisenä naistenpäivänä kunnioitamme ja ylistämme erityisen paljon kaikenikäisiä naisia ympäri maailmaa. Tiesitkö, että päivä sai alkunsa jo vuonna 1910, ja vuodesta 1975 alkaen päivä on ollut YK:n teemapäivälistalla? Päätimme huomioida päivän kertomalla lyhyesti taustaa muutaman suositun ja menestyneen brändimme takana, jotka kaikki ovat naisten perustamia.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331