Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Members only! Urban Decay All Nighter Setting Spray -30%. Max 3 kpl per asiakas.

Ylellisiä uutuuksia KICKSin valikoimassa

Trendi
Tutustu uusiin ylellisiin tuotemerkkeihin, jotka ovat nyt saatavillasi uuden KICKS-verkkokaupan kautta.

Jo Malone

Jo Malone

Jo Malonen yksinkertaiset mutta kovin ylelliset tuoksut ovat pitkään olleet kaikkien hajuvesien ystävien ostolistalla Lontooseen matkustettaessa. Ennen uraansa tuoksujen luojana Jo Malone työskenteli floristina, mikä selittää puhtaat tuoksunuotit hänen luomuksissaan, joita on saatavilla myös suosittujen tuoksukynttilöiden muodossa. Yksi suurimmista tuoksujen ystävistä on Kate Middleton: mennessään naimisiin prinssi Williamin kanssa, Kate halusi koota suuren kokoelman Jo Malonen tuoksukynttilöitä Westminster Abbey kirkon ulkopuolelle luodakseen niillä täydellisen romanttisen tunnelman.

By Terry

By Terry

Tuotesarjan perustaja Terry de Gunzburg on kauneudenhoitoalan ikoni, joka on kehittänyt muun muassa kulttituotteen Touche Éclat työskennellessään YSL:illa 15 vuoden ajan. Häntä on oikeutetusti kutsuttu jopa kauneusmaailman Steve Jobsiksi. Terry merkitsee tuotteisiinsa oman leimansa, ja minimalistinen ulkoasu on täynnä loistoa. Hänen periksi antamaton omistautuminen laadulle merkitsee, että By Terry voi tarjota meikkejä, joissa on poikkeukselliset pigmentit, ihonhoitotuotteita, joissa on puhtaimpia aktiivisia ainesosia sekä tuoksuja, joissa on harvinaisia valikoituja sävyjä.

Milani

Milani

Loistavia meikkejä hyvillä hinnoilla on resepti, joka on tehnyt Milanista sekä paljon puhutun että kovasti pidetyn brändin, erityisesti nuorten kauneusnörttien parissa. Conceal + Perfect Foundation on loistotuote kaikille, jotka pitävät hieman peittävämmästä meikkivoiteesta, mutta kuitenkin kevyestä tunteesta iholla. Koska meikkivoiteella on myös peitevoiteen ominaisuuksia, piilottaa se samalla tummat silmänaluset.

La Mer

La Mer

Tohtori Max Huber päätti keksiä hoitokeinon arville, jotka hän oli saanut laboratorio-onnettomuudessa. Hän oli pioneeri, joka tutki merilevien ja biofermentoinnin käyttöä ihonhoidossa. Näin hän kehitti The Miracle BrothTM -eliksiirin, joka tunnetaan tervehdyttävistä ominaisuuksistaan ja jota käytetään kaikissa La Mer -ihonhoitotuotteissa. Aivan kuten tohtori Huber oli toivonut, hänen ihonsa muuttui pehmeämmäksi, sileämmäksi ja kimmoisammaksi. 2000-luvulla La Mer saavutti suuren suosion Hollywoodissa ja sen kuvaillaan usein olevan ”yksi maailman kalleimmista kosteusvoiteista”. Huolimatta korkeasta hinnasta, esimerkiksi Jennifer Lopez on kertonut käyttävänsä La Mer -tuotteita päästä varpaisiin, sillä hän haluaa iholleen parasta mahdollista laatua.

Babor

Babor

KICKS-lehden päätoimittaja Caisa Jansson kuvailee Baboria seuraavasti: “Vieraillessani Baborin tehtaalla Saksassa sain itse nähdä, miten heidän lukuisia tehokkaita ainesosia sisältävät seeruminsa valmistetaan. Ihoni kuivuessa ajoittain käytän näitä kosteuttavia ja pehmentäviä tuotteita viikoittaisina tehokuureina palauttaakseni kosteustasapainon ihooni”.

Lue lisää

Vallan uusi väri on pinkki

Trendi
Ennen vanhaan valtaapitävät olivat tummiin pukeutuneita miehiä – mutta nyt on käynnissä suuri vallanvaihto! Suunnannäyttäjiksi ovat astuneet kirkkaaseen punaiseen, pinkkiin, liilaan ja keltaiseen pukeutuneet naiset.

Joululahja isälle 2019

Asiantuntijavinkki
Jos kysyt isältäsi, mitä hän haluaa joululahjaksi, monet seuraavista ovat usein vakiovastauksia: 1. ”Kilttejä lapsia”, 2. ”Sukkia tarvitsee kyllä aina...” tai 3. ”En tiedä”. Onneksi me tiedämme, mistä isäukko ilahtuu jouluaattona!

Joululahja tyttöystävälle 2019

Asiantuntijavinkki
Tyttöystävän joululahja on tietenkin valittava ajatuksella. Hän tuo jokaiseen päivään paljon iloa, joten hän ansaitsee erityisen hienon joululahjan!

Joululahja poikaystävälle 2019

Asiantuntijavinkki
Mitä poikaystävä haluaisi? Se voi olla kova pähkinä purtavaksi. Meillä on useita mahtavia vinkkejä, joilla saat rakkaasi hymyilemään kuin Hangon keksi.

Joululahja äidille 2019

Asiantuntijavinkki
Onko äidilläsi jo kaikkea? Pohdipa hetki, keksit kyllä jotakin, joka ilahduttaa äitiäsi! Hemmottele häntä kunnolla ihanilla lahjoilla.

KICKSin lahjaopas: lahjaideat kesän tilaisuuksiin

Asiantuntijavinkki
Kaipaatko ideoita ja inspiraatiota, millainen olisi hyvä kesäinen lahja, syntymäpäivälahja, häälahja, valmistujaislahja tai tuliainen kesäisiin grillijuhliin? Meiltä KICKSiltä löydät kesälahjat kaikkiin tilanteisiin!

Äitienpäivä 2020: vinkit täydellisen äitienpäivälahjan löytämiseksi

Asiantuntijavinkki
Mikset antaisi äidillesi tänä vuonna äitienpäivälahjaksi vaikkapa rentouttavan hetken omaa aikaa, pienen palan ylellisyyttä tai ajattoman, aina sopivan klassikkotuotteen? Löydä täydellinen äitienpäivälahjasi KICKSiltä.

Kauneuseksperttien joululahjatoiveet

Asiantuntijavinkki
KICKS-kauneusekspertit paljastavat, mitä suosikkituotteita he toivovat joululahjaksi.

Ystävänpäivä 2020: vinkit romanttisen lahjaan

Asiantuntijavinkki
Autamme sinua löytämään täydellisen lahjan ystävänpäiväksi 2020. Ilahduta ystävääsi tai rakastasi klassisen romanttisella lahjalla, kuten kukilla tai suklaalla, mutta valitse yllättävä variantti! Täältä löydät ystävänpäivän lahjaideat tyttöystävälle, poikaystävälle tai muulle tärkeälle henkilölle.

Kansainvälinen naistenpäivä: erityishuomiota kaikille naisille

Trendi
Kansainvälisenä naistenpäivänä kunnioitamme ja ylistämme erityisen paljon kaikenikäisiä naisia ympäri maailmaa. Tiesitkö, että päivä sai alkunsa jo vuonna 1910, ja vuodesta 1975 alkaen päivä on ollut YK:n teemapäivälistalla? Päätimme huomioida päivän kertomalla lyhyesti taustaa muutaman suositun ja menestyneen brändimme takana, jotka kaikki ovat naisten perustamia.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331