Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit & lahjapakkaukset! 

Hooded eyes – ammattitason meikkivinkit raskaille silmäluomille

Toimi näin
Onko sinulla raskaat silmäluomet eli "hooded eyes", ja kaipaatko vinkkejä niiden meikkaamiseen? Tässä jutussa annamme vinkkejä erottuvan silmänrajauksen tekemiseen ja luomivärin levittämiseen raskaille silmäluomille.

Onko sinulla raskaat silmäluomet, myös tunnettu nimellä ”hooded eyes”? Haluaisitko tietää, miten silmät kannattaa silloin rajata tai miten voit levittää luomivärin niin, että jälki on kuin ammattimeikkaajan siveltimestä? Lue tästä mahtavat vinkkimme! Saat tietoa niin raskaille luomille sopivista luomivärimeikeistä kuin siitä, miten rajaat silmäsi mahdollisimman tyylikkäästi. Ensin kuitenkin selitämme, mitä raskailla luomilla tarkoitetaan.

Mitä hooded eyes / raskaat silmäluomet tarkoittaa?

Ihmisten kasvot ovat erimuotoisia, ja samoin myös silmät. Silmille on annettu erilaisia nimiä niiden muodon mukaan. Esimerkiksi mantelinmuotoiset silmät muistuttavat nimensä mukaisesti muodoltaan mantelia, ja pyöreät silmät taas ovat niitä pyöreämmät. Englanniksi raskaisiin luomiin viitataan termillä ”hooded eyes”. Tällaisessa silmän muodossa silmän yläpuolella oleva iho on suhteellisen alhaalla ja peittää osan silmästä.

Eyeshadow like a pro: hooded eyes

Jos levität luomelle pohjustusvoidetta ennen luomiväriä, luomiväri levittyy helpommin ja lopputulos kestää pidempään. Seuraa sitten näitä ohjeita vaihe vaiheelta, niin saat upean lopputuloksen.

1. Katse eteen
Kun katsot eteenpäin luomiväriä asetellessasi, näet hyvin silmänympärysalueen ja sen, mihin luomiväriä tulee levittää. Tämä on erityisen tärkeää meikatessa raskaita luomia, joissa luomiväriä kannattaa levittää luomivaon yläpuolelle. Jos katsot alaspäin, voi olla vaikea nähdä, miten väri asettuu silmäluomelle.

2. Korosta luomivakoa
Aloita luomivärin levittäminen lisäämällä luomiväriä luomivakoon tavalliseen tapaan, mutta myös aivan luomivaon yläpuolelle. Sen jälkeen voit korostaa luomivakoa tai luoda illuusion erottuvasta luomivaosta levittämällä tummaa luomiväriä luomivakoon.

3. Lisää väriä
Voit myös lisätä värikkäämpää luomiväriä luomivakoon ja hieman sen yläpuolelle. Parhaan tuloksen saat käyttämällä litteää luomivärisivellintä ja painamalla sivellintä kevyesti silmäluomea vasten.

Näin käytät eyelineria jos sinulla on raskaat silmäluomet / hooded eyes

Silmien tarkkaan rajaamiseen on olemassa joitakin kikkoja, joita voi käyttää kaikentyyppisille rajausväreille. Voit valita klassisen rajauskynän tai nestemäisen eyelinerin. Tärkeintä on, että sivellin on teräväkärkinen. Seuraavassa kerromme vaihe vaiheelta, miten väri kannattaa levittää raskaille luomille.

1. Käytä peiliä

Saat hyvän yleiskuvan silmänympärysalueesta, kun käytät suurentavaa käsipeiliä ennen aloittamista. Näin näet helposti, mihin silmänrajausväri kannattaa sijoittaa. Jos sinulla ei ole käsipeiliä, kylpyhuoneen peili käy myös.

2. Piirrä ohut viiva

Jos haluat luoda vaikutelman siitä, että silmäluomesi näkyvät enemmän kuin ne oikeasti tekevät, yritä piirtää mahdollisimman ohut viiva. Paksu viiva pienentää ripsirajan ja silmäluomen välistä rakoa, jolloin silmä näyttää suljetummalta.

3. Tee rajaus ripsien tyveen

Kun rajaus on ohut ja lähellä ripsirajaa, silmäluomen näkyvä osa korostuu ja katse avautuu. Aseta peukalon yläpuoli poskiluuta vasten kättä vakauttamaan.

4. Tee pitkä siipi

Jos sinulla on raskaat luomet, rajauksen uloimman osan eli siiven voi tehdä tavallista pidemmäksi ja paksummaksi, jotta se näkyy. Voit tehdä tämän piirtämällä pienen viivan silmän ulkokulmasta päin ja yhdistämällä sitten yläosan ripsirajan uloimmasta osasta piirrettyyn viivaan. Täytä eyelinerilla, jotta siipi on paksu ja erottuva.

5. Viimeistele siistiksi

Luomiväri ja joskus myös ripsiväri saattaa varista ja päätyä silmien alle ja varastaa huomion taidokkaalta meikiltä. Siksi kannattaa käyttää meikkisivellintä ja poistaa sillä silmän alle varisseet meikkijäämät.

Beauty testit

Wing it! Löydä eyelinerisi
Mikä paletti olet? Löydä itsellesi se oikea

Lue lisää

Valitse sopivin klassikkopaletti Urban Decaylta

Asiantuntijavinkki
Paletit ovat ehdottomasti meikkilaukun supertähtiä. Yksi pidetyimmistä ja puhutuimmista on Urban Decayn Naked-luomiväripaletti. Se on moderni meikkiklassikko, jota on saatavilla monissa sävyissä – ja juuri nyt KICKSiltä! Autamme sinua löytämään juuri itsellesi sopivan paletin!

Säihky kuin Linda Hallberg

Haastattelu
Ruotsin make-up artistien ykkösnimi ja tähtibloggaaja Linda Hallbergin nimikkotuotteet – paletit ja kynät – ovat todellisia monitoimimeikkejä.

Pelottava Halloween-meikki

Toimi näin
Halloween on aivan pian täällä ja naamiaisasusi on selvillä. Älä unohda kuitenkaan tärkeintä: oikein pelottavaa meikkiä!

All about that base!

Asiantuntijavinkki
Make-up artistit sen tietävät: siistin ja ammattimaisen ehostuksen salaisuus on huolella tehty meikkipohja. KICKS opastaa vaihe vaiheelta, miten teet täydellisen meikkipohjan.

Asiantuntija opastaa - Pohjuste on meikin perusta

Asiantuntijavinkki
Pohjusteen ansiosta meikkivoide kestää kauemmin siistinä. Smashboxin make-up artist Sebastian Gradzik paljastaa parhaat vinkkinsä, joiden avulla saat meikkipohjasta vielä paremman.

Löydä juuri sinulle sopiva meikkivoide: cushion vai stick?

Asiantuntijavinkki
Nestemäinen meikkivoide, meikkipuuteri, puikkomeikkivoide – vai kenties jotain muuta? Opastamme sinua, miten valita oikea, sinulle parhaiten sopiva meikkivoide.

Smashbox Hollywoodin kuumin meikkimerkki

Haastattelu
Meikinpohjuste oli tuiki tuntematon tuote, kun Smashbox lanseerasi Photo Finish -primerin. Nyt löydät koko Hollywoodin suosikkisarjan yksinoikeudella KICKSiltä!

Fantastiset ripset

Toimi näin
Ripsiväri on yksi meikkipussin avaintuotteista. Valtavasta valikoimasta sen oikean löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. KICKS neuvoo, miten valitset itsellesi sopivimman maskaran harjan perusteella.

Paras kasvosuihke

Toimi näin
Kosteuttava, pohjustava ja viimeistelevä – kasvosuihkeissa on valinnan varaa. Mutta mitä mikin tekee? KICKS auttaa sinua valitsemaan sen oikean!

Hyvin pysyy

Toimi näin
Koko työpäivän tai bileyön kestävä meikki ei edellytä rakettitiedettä. Meikki pysyy pitkään siistinä, kun hallussa ovat oikeat tekniikat ja laadukkaat tuotteet. Näin sen teet!

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331