Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kevättä meikkipussissa: kevyempi meikkipohja, sähäköitä sävyjä & päivetystä poskille

Trendi
Vanha pois ja uutta tilalle! Kevät on tullut, joten on aika päivittää garderobin ohella myös meikkipussi kauden väreihin.

1. Sähäköitä sävyjä

Näytä lisää

Anna pirteiden vivahteiden valloittaa meikkipussisi. Sähäkänsävyinen huulipuna, kynsilakka ja eyeliner sopivat sekä vuodenaikaan että jo hivenen päivettyneelle iholle. Rohkeat rajaukset ja raikkaanväriset kynnet ovat kaiken lisäksi huipputrendikkäitä juuri nyt!

2. Kevyempi meikkipohja

Näytä lisää

Kun sää lämpenee, ihokin voi paremmin. Vaihda talvella käyttämäsi peittävä meikkivoide läpikuultavampaan koostumukseen. Mikäli et halua ostaa uutta tuotetta, kevennä luottomeikkivoiteesi peittoastetta sekoittamalla sen joukkoon pohjustetta. Valitse heleyttävä tuote, jotta ihosi saa ekstrahehkua.

3. Päivetystä poskille

Näytä lisää

Varjeletko kasvojasi UV-säteiltä vai eikö ihosi päivety kevätauringon alla? Lisää meikkipussiin aurinkopuuteri ja vaihda lempiposkipunasi sävyltään astetta tummempaan! Harkiten kasvoille lisätty aurinkopuuteri ja sipaisu ruusuista hehkua poskille luo lämpimän lookin.

Lue lisää

Valitse sopivin klassikkopaletti Urban Decaylta

Asiantuntijavinkki
Paletit ovat ehdottomasti meikkilaukun supertähtiä. Yksi pidetyimmistä ja puhutuimmista on Urban Decayn Naked-luomiväripaletti. Se on moderni meikkiklassikko, jota on saatavilla monissa sävyissä – ja juuri nyt KICKSiltä! Autamme sinua löytämään juuri itsellesi sopivan paletin!

Säihky kuin Linda Hallberg

Haastattelu
Ruotsin make-up artistien ykkösnimi ja tähtibloggaaja Linda Hallbergin nimikkotuotteet – paletit ja kynät – ovat todellisia monitoimimeikkejä.

Pelottava Halloween-meikki

Toimi näin
Halloween on aivan pian täällä ja naamiaisasusi on selvillä. Älä unohda kuitenkaan tärkeintä: oikein pelottavaa meikkiä!

All about that base!

Asiantuntijavinkki
Make-up artistit sen tietävät: siistin ja ammattimaisen ehostuksen salaisuus on huolella tehty meikkipohja. KICKS opastaa vaihe vaiheelta, miten teet täydellisen meikkipohjan.

Asiantuntija opastaa - Pohjuste on meikin perusta

Asiantuntijavinkki
Pohjusteen ansiosta meikkivoide kestää kauemmin siistinä. Smashboxin make-up artist Sebastian Gradzik paljastaa parhaat vinkkinsä, joiden avulla saat meikkipohjasta vielä paremman.

Löydä juuri sinulle sopiva meikkivoide: cushion vai stick?

Asiantuntijavinkki
Nestemäinen meikkivoide, meikkipuuteri, puikkomeikkivoide – vai kenties jotain muuta? Opastamme sinua, miten valita oikea, sinulle parhaiten sopiva meikkivoide.

Smashbox Hollywoodin kuumin meikkimerkki

Haastattelu
Meikinpohjuste oli tuiki tuntematon tuote, kun Smashbox lanseerasi Photo Finish -primerin. Nyt löydät koko Hollywoodin suosikkisarjan yksinoikeudella KICKSiltä!

Fantastiset ripset

Toimi näin
Ripsiväri on yksi meikkipussin avaintuotteista. Valtavasta valikoimasta sen oikean löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. KICKS neuvoo, miten valitset itsellesi sopivimman maskaran harjan perusteella.

Paras kasvosuihke

Toimi näin
Kosteuttava, pohjustava ja viimeistelevä – kasvosuihkeissa on valinnan varaa. Mutta mitä mikin tekee? KICKS auttaa sinua valitsemaan sen oikean!

Hyvin pysyy

Toimi näin
Koko työpäivän tai bileyön kestävä meikki ei edellytä rakettitiedettä. Meikki pysyy pitkään siistinä, kun hallussa ovat oikeat tekniikat ja laadukkaat tuotteet. Näin sen teet!
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
  • Tuotenäytteitä
    Tuotenäytteitä