Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit & lahjapakkaukset! 

Opas: kasvoihisi täydellisesti sopiva kulmakarvojen muoto

Toimi näin
Pehmeät ja pyöristetyt vai suorat ja terävälinjaiset? Löydä paras kulmakarvojen linja tutkimalla kasvojesi muotoa. Autamme sinua valitsemaan juuri omille kasvoillesi sopivan kulmakarvatyylin ja nyppimään kulmat ammattilaisen tavoin.

Kulmakarvojen halutaan nykyään olevan runsaat ja selkeät – ainakin jos tavoitteena on noudattaa viime vuosien kauneustrendiä. Näin ei kuitenkaan aina ole ollut. 1990-luvulla kulmien kaaret olivat sirot ja tarkasti nypityt, ja 2000-lukua kohti ne kapenivat kapenemistaan. 1980-luvun paksut ja tuuheat kulmat tekivät paluun vasta 2010-luvulla. Jos olet yksi niistä, jotka ovat antaneet pinsettien levätä ja kulmakarvojen kasvaa, voi olla aika miettiä, millainen kulmakarvojen muoto sopii parhaiten kasvoihisi. Ovatko kaartuvat vai suoralinjaiset kulmat paras kehys silmillesi? Haluatko kulmakarvojen olevan selkeät vai huomaamattomat? Tässä annamme ohjeita kasvojesi muotoon parhaiten sopiviin kulmakarvoihin.

Kulmikkaat kasvot

Kasvojesi muoto: Jos kasvosi ovat soikeat, niiden levein kohta on poskipäiden kohdalla, aivan kuten pyöreissäkin kasvoissa. Suurin ero on siinä, että soikeat kasvot ovat pidemmät kuin pyöreät kasvot.

Paras kulmakarvatyyli: Korkeat, pyöreälinjaiset kulmat sopivat hyvin kulmikkaisiin kasvoihin. Ne pehmentävät kasvojasi ja saavat ne näyttämään pidemmiltä.

Pyöreät kasvot

Kasvojesi muoto: Pyöreissä kasvoissa on pehmeät muodot ja sievä leuka. Kasvojen levein kohta on yleensä leukaluiden kohdalla. Muutoin kasvot ovat suunnilleen yhtä leveät kuin pitkätkin.

Paras kulmakarvatyyli: Jos sinulla on pyöreät kasvot, selkeinä piirtyvät kulmakarvat ja terävät linjat näyttävät tyylikkäiltä. Voimakkaat kulmakarvat antavat ilmettä pehmeille, pyöreille kasvoille ja saavat ne näyttämään leveämmiltä.

Soikeat kasvot

Kasvojesi muoto: Jos kasvosi ovat soikeat, niiden levein kohta on poskipäiden kohdalla, aivan kuten pyöreissäkin kasvoissa. Suurin ero on siinä, että soikeat kasvot ovat pidemmät kuin pyöreät kasvot.

Paras kulmakarvatyyli: Jos kasvojesi muoto on soikea, kulmakarvat voivat olla lähes minkä muotoiset tahansa. Hyvä vinkki on antaa kulmien luonnollisen linjan ohjata kulmakarvatyylin valinnassa ja nyppiä ne sen mukaan, millainen muoto on mielestäsi tyylikkäin.

Timantinmuotoiset kasvot

Kasvojesi muoto: Timantinmuotoiset kasvot ovat kapeammat ylhäältä, leveämmät keskeltä ja kapenevat sitten alas leukaan asti. Tämä muoto muistuttaa soikeaa kasvonmuotoa siten, että poskipäät ovat kasvojen levein osa.

Paras kulmakarvatyyli: Jos sinulla on timantinmuotoiset kasvot, kaarevat kulmakarvat ovat paras valinta. Muoto saa otsasi näyttämään leveämmältä, mikä tasapainottaa kasvoja.

Sydämenmuotoiset kasvot

Kasvojesi muoto: Nimensä mukaisesti tämä kasvojen muoto muistuttaa sydäntä. Kasvoissa on leveä otsa, joka kapenee alaspäin kohti terävää leukaa.

Paras kulmakarvatyyli: Sydämenmuotoisiin kasvoihin sopivat parhaiten pehmeät, pyöreät kulmakarvat. Pyöristetyt kulmat tasapainottavat pitkää leukaa. Lisäksi paksut ja tuuheat kulmakarvat sopivat erittäin hyvin tähän kasvojen muotoon. Jos kulmasi ovat luonnostaan ohuet, kulmakynien ja kulmakarvageelien avulla voit luoda trendikkään lookin.

Nypi kulmakarvasi kuin ammattilainen

Kun olet löytänyt omille kasvoillesi täydellisesti sopivan kulmakarvatyylin, on aika oppia, miten nypit ja siistit ne parhaalla mahdollisella tavalla. Oikealla tekniikalla se ei satu eikä tunnu vaikealta. Nypi kulmakarvasi kuin ammattilainen noudattamalla alla olevia yksinkertaisia ohjeita!

1. Hanki hyvät pinsetit
Pinsettien avulla voit muotoilla kulmakarvat haluamallasi tavalla. Jos sinulla on pinsetit, joilla on vaikea tarttua ihokarvoihin ja jotka katkaisevat ne, prosessista tulee hankala. Kannattaa siis hankkia hyvät ja tarkat pinsetit, jotka auttavat poistamaan ei-toivotun karvoituksen.

2. Löydä oma kulmakarvamallisi
Ennen kuin alat nyppiä kulmakarvojasi, sinun on päätettävä, minkä muotoiset niistä haluat. Poista sitten karvat, jotka eivät sovi tavoitteena olevaan muotoon.

3. Kiinnitä karvat
Kun nypit kulmakarvoja, tarvitset selkeän yleiskuvan. Poista siis hiukset kasvoilta kiinnittämällä ne pinneillä tai sitomalla poninhännälle.

4. Trimmaa kulmakarvat tarvittaessa
Joskus halutun muodon saavuttamiseksi ei riitä, että kulmakarvat nypitään. Harjaamalla kulmakarvat näet, erottuuko joukosta ylimääräisiä karvoja, jotka eivät sovi haluttuun muotoon. Voit trimmata karvat pois pienillä saksilla.

Lue lisää

Valitse sopivin klassikkopaletti Urban Decaylta

Asiantuntijavinkki
Paletit ovat ehdottomasti meikkilaukun supertähtiä. Yksi pidetyimmistä ja puhutuimmista on Urban Decayn Naked-luomiväripaletti. Se on moderni meikkiklassikko, jota on saatavilla monissa sävyissä – ja juuri nyt KICKSiltä! Autamme sinua löytämään juuri itsellesi sopivan paletin!

Säihky kuin Linda Hallberg

Haastattelu
Ruotsin make-up artistien ykkösnimi ja tähtibloggaaja Linda Hallbergin nimikkotuotteet – paletit ja kynät – ovat todellisia monitoimimeikkejä.

Pelottava Halloween-meikki

Toimi näin
Halloween on aivan pian täällä ja naamiaisasusi on selvillä. Älä unohda kuitenkaan tärkeintä: oikein pelottavaa meikkiä!

All about that base!

Asiantuntijavinkki
Make-up artistit sen tietävät: siistin ja ammattimaisen ehostuksen salaisuus on huolella tehty meikkipohja. KICKS opastaa vaihe vaiheelta, miten teet täydellisen meikkipohjan.

Asiantuntija opastaa - Pohjuste on meikin perusta

Asiantuntijavinkki
Pohjusteen ansiosta meikkivoide kestää kauemmin siistinä. Smashboxin make-up artist Sebastian Gradzik paljastaa parhaat vinkkinsä, joiden avulla saat meikkipohjasta vielä paremman.

Löydä juuri sinulle sopiva meikkivoide: cushion vai stick?

Asiantuntijavinkki
Nestemäinen meikkivoide, meikkipuuteri, puikkomeikkivoide – vai kenties jotain muuta? Opastamme sinua, miten valita oikea, sinulle parhaiten sopiva meikkivoide.

Smashbox Hollywoodin kuumin meikkimerkki

Haastattelu
Meikinpohjuste oli tuiki tuntematon tuote, kun Smashbox lanseerasi Photo Finish -primerin. Nyt löydät koko Hollywoodin suosikkisarjan yksinoikeudella KICKSiltä!

Fantastiset ripset

Toimi näin
Ripsiväri on yksi meikkipussin avaintuotteista. Valtavasta valikoimasta sen oikean löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. KICKS neuvoo, miten valitset itsellesi sopivimman maskaran harjan perusteella.

Paras kasvosuihke

Toimi näin
Kosteuttava, pohjustava ja viimeistelevä – kasvosuihkeissa on valinnan varaa. Mutta mitä mikin tekee? KICKS auttaa sinua valitsemaan sen oikean!

Hyvin pysyy

Toimi näin
Koko työpäivän tai bileyön kestävä meikki ei edellytä rakettitiedettä. Meikki pysyy pitkään siistinä, kun hallussa ovat oikeat tekniikat ja laadukkaat tuotteet. Näin sen teet!

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331