Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

SALE 30-50%!

Punainen on paras

Trendi
Näyttävän punaiset huulet ovat kuin pikkumusta: molemmat ovat aitoja klassikoita, aina yhtä ajankohtaisia ja muodikkaita. Punaiset huulet herättävät usein voimakkaita tunteita, mistä on ollut historian saatossa jopa hyötyä. KICKS kertoo miten – ja auttaa sinua löytämään juuri sen sävyn, jonka avulla myös sinusta tulee lipstick queen.

Klassinen huulipuna

Osta täällä

Klassinen huulipuna satiinin pehmeällä lopputoksella toimii aina. Punainen silmänkääntäjä kuuluu meikkipussin vakiovarusteisiin, sävystä huolimatta!

Liquid lip love

Osta täällä

Nestemäinen huulipuna on loistava vaihtoehto sinulle, joka haluaa maksimaalisen väriefektin. Kiitos vahvan pigmentin, huulisävystäsi tulee kauniin intensiivinen, kestävä, ja peittävä.

Go for gloss

Osta täällä

Huulikiilto on sekä kosteuttavaa että kestävää, sekä joskus jopa täytelöittävää! Voit vaihdella loputtomasti eri sävyjen ja lopputulosten välillä, luoden uuden lookin joka päivä!

Pigmenttiset huultenrajauskynät

Osta täällä

Pigmenttiset ja paksut huultenrajauskynät ovat helppokäyttöisiä. Terävät kynänmuodot auttavat sinua luomaan vaivattomasti skarpit rajaukset ja runsaasti väriä.

VOIMAKKAAN PUNAISET huulet tuovat useimmille mieleen klassisen kauneusihanteen ja dramaattiset make up lookit à la Hollywood. Mutta punattujen huulten historia on myös kertomus naisellisesta vaikutusvallasta. Kun naisten äänioikeuden puolesta taistelevat suffragetit lähtivät osoittamaan mieltään New Yorkin kaduille vuonna 1912, he olivat punanneet huulensa saadakseen huomiota ajamalleen asialle. Nykyään catwalkilla astelevien mallien punaiset huulet ovat muotinäytösten punainen (!) lanka sesongista toiseen. Joskus huulet ovat tummemmat viiniin vivahtavat, toisinaan kirkkaammat koralliin taittavat, aina kulloistenkin trendien mukaan. Mutta yksi on varmaa: meikki- ja vaatemuodit muuttuvat, mutta punaiset huulet ovat aina ajankohtaiset.

Lue lisää

Säihky kuin Linda Hallberg

Haastattelu
Ruotsin make-up artistien ykkösnimi ja tähtibloggaaja Linda Hallbergin nimikkotuotteet – paletit ja kynät – ovat todellisia monitoimimeikkejä.

All about that base!

Asiantuntijavinkki
Make-up artistit sen tietävät: siistin ja ammattimaisen ehostuksen salaisuus on huolella tehty meikkipohja. KICKS opastaa vaihe vaiheelta, miten teet täydellisen meikkipohjan.

Asiantuntija opastaa - Pohjuste on meikin perusta

Asiantuntijavinkki
Pohjusteen ansiosta meikkivoide kestää kauemmin siistinä. Smashboxin make-up artist Sebastian Gradzik paljastaa parhaat vinkkinsä, joiden avulla saat meikkipohjasta vielä paremman.

Löydä juuri sinulle sopiva meikkivoide: cushion vai stick?

Asiantuntijavinkki
Nestemäinen meikkivoide, meikkipuuteri, puikkomeikkivoide – vai kenties jotain muuta? Opastamme sinua, miten valita oikea, sinulle parhaiten sopiva meikkivoide.

Smashbox Hollywoodin kuumin meikkimerkki

Haastattelu
Meikinpohjuste oli tuiki tuntematon tuote, kun Smashbox lanseerasi Photo Finish -primerin. Nyt löydät koko Hollywoodin suosikkisarjan yksinoikeudella KICKSiltä!

Fantastiset ripset

Toimi näin
Ripsiväri on yksi meikkipussin avaintuotteista. Valtavasta valikoimasta sen oikean löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. KICKS neuvoo, miten valitset itsellesi sopivimman maskaran harjan perusteella.

Paras kasvosuihke

Toimi näin
Kosteuttava, pohjustava ja viimeistelevä – kasvosuihkeissa on valinnan varaa. Mutta mitä mikin tekee? KICKS auttaa sinua valitsemaan sen oikean!

Hyvin pysyy

Toimi näin
Koko työpäivän tai bileyön kestävä meikki ei edellytä rakettitiedettä. Meikki pysyy pitkään siistinä, kun hallussa ovat oikeat tekniikat ja laadukkaat tuotteet. Näin sen teet!

Näin valitset sopivan maskaran

Toimi näin
Ripsiväri on yksi meikkipussin avaintuotteista. Valtavasta valikoimasta sen oikean löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. KICKS neuvoo, miten valitset itsellesi sopivimman maskaran harjan perusteella.

Testaa trendit strobing & draping

Toimi näin
Poskipäiden korostaminen ei vaadi contouring -ammattilaisuutta. Tänä keväänä kasvonpiirteiden kaunistamiseksi riittävät highlighter ja poskipuna sekä meikkitekniikat strobing ja draping.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti