Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Täydellinen silmänrajaus askel askeleelta

Toimi näin
Winged eyeliner – näin teet täydellisen rajauksen. Eyelinerilla rajatut silmät ovat upeat, mutta hyvään lopputulokseen pääseminen voi olla vaikeaa. Yksinkertaisilla ja kätevillä vinkeillämme teet rajauksesta täydellisen! KICKS-meikkitaiteilija Åsa näyttää vaihe vaiheelta, miten onnistut.

Vaihe 1 – Taivuta silmäripset

Ripsentaivutin auttaa tuomaan silmäsi esiin. Taivuta ripset huolellisesti asteittain. Aloita ripsien tyvestä ja siirrä taivutinta aina vähän kerrallaan kärkiin päin niin, että ripset kaartuvat kauniisti. Muista aina taivuttaa ripset ensin, niin et sotke silmämeikkiä tai vaurioita ripsiäsi.

Vaihe 2 – Rajaa ripsiraja kynällä

Vedä rajaus mustalla silmänrajauskynällä ripsien tyveen niin, että ripsien väliin ei jää vaaleita aukkoja ja lopputuloksesta tulee entistä tarkempi ja tasaisempi. Tiivis musta rajaus tekee katseesta erityisen intensiivisen.

Vaihe 3 – Rajaa ripsiraja eyelinerilla

Rajaa silmät ripsien tyvestä eyelinerilla. Aloita tekemällä ohut viiva silmän sisänurkkaan ja levennä rajausta ulkonurkkaa kohden. Kallista sivellintä ripsiä kohti rajausta tehdessäsi, jotta viivasta tulee mahdollisimman tasainen. Tarkan rajauksen tekeminen on helpompaa, kun sivellin saa tukea ripsistä. Samalla saat rajauksen mahdollisimman lähelle ripsien tyveä. Jos haluat selkeän rajauksen, käytä hiilenmustaa nestemäistä eyelineria. Jos haluat pehmeämmän lopputuloksen, kannattaa valita geelimäinen tai voidemainen eyeliner. 

Vaihe 4 – Tee rajauksen siipi

Mittaa rajauksen siipi ennen värin levittämistä, jotta se kaareutuu oikein ja samalla tavalla kummassakin silmässä. Merkitse siveltimellä pieni piste kohtaan, johon rajauksen on määrä päättyä. Katso silmien muotoa peilistä suoraan edestäpäin, jotta näet mihin kohtaan rajaus asettuu parhaiten niin, ettei se osu luomivakoon. Ripsien tyvi on helpointa rajata leuka ylös nostettuna ja silmäluomi suljettuna. Rajauksen siipi kannattaa kuitenkin tehdä niin, että kasvot osoittavat suoraan eteenpäin. Näin saat tehtyä sen oikeaan paikkaan.

Vaihe 5 – Viimeistele kärki

Viimeistele rajauksen kärki teräväksi puhtaalla viistopäisellä siveltimellä. Jos rajaus epäonnistuu jostain kohtaa, kasta sivellin meikinpoistoaineeseen, häivytä väri pois ja yritä uudelleen.

Vaihe 6 – Lisää ripsiväri

Lisää alaripsiin kerros ja yläripsiin kaksi kerrosta ripsiväriä. Erottuvat ripset korostavat silmiä entisestään ja nostavat katseen upeasti yhdessä mustan rajauksen kanssa.

Lue lisää

Valitse sopivin klassikkopaletti Urban Decaylta

Asiantuntijavinkki
Paletit ovat ehdottomasti meikkilaukun supertähtiä. Yksi pidetyimmistä ja puhutuimmista on Urban Decayn Naked-luomiväripaletti. Se on moderni meikkiklassikko, jota on saatavilla monissa sävyissä – ja juuri nyt KICKSiltä! Autamme sinua löytämään juuri itsellesi sopivan paletin!

Säihky kuin Linda Hallberg

Haastattelu
Ruotsin make-up artistien ykkösnimi ja tähtibloggaaja Linda Hallbergin nimikkotuotteet – paletit ja kynät – ovat todellisia monitoimimeikkejä.

Pelottava Halloween-meikki

Toimi näin
Halloween on aivan pian täällä ja naamiaisasusi on selvillä. Älä unohda kuitenkaan tärkeintä: oikein pelottavaa meikkiä!

All about that base!

Asiantuntijavinkki
Make-up artistit sen tietävät: siistin ja ammattimaisen ehostuksen salaisuus on huolella tehty meikkipohja. KICKS opastaa vaihe vaiheelta, miten teet täydellisen meikkipohjan.

Asiantuntija opastaa - Pohjuste on meikin perusta

Asiantuntijavinkki
Pohjusteen ansiosta meikkivoide kestää kauemmin siistinä. Smashboxin make-up artist Sebastian Gradzik paljastaa parhaat vinkkinsä, joiden avulla saat meikkipohjasta vielä paremman.

Löydä juuri sinulle sopiva meikkivoide: cushion vai stick?

Asiantuntijavinkki
Nestemäinen meikkivoide, meikkipuuteri, puikkomeikkivoide – vai kenties jotain muuta? Opastamme sinua, miten valita oikea, sinulle parhaiten sopiva meikkivoide.

Smashbox Hollywoodin kuumin meikkimerkki

Haastattelu
Meikinpohjuste oli tuiki tuntematon tuote, kun Smashbox lanseerasi Photo Finish -primerin. Nyt löydät koko Hollywoodin suosikkisarjan yksinoikeudella KICKSiltä!

Fantastiset ripset

Toimi näin
Ripsiväri on yksi meikkipussin avaintuotteista. Valtavasta valikoimasta sen oikean löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. KICKS neuvoo, miten valitset itsellesi sopivimman maskaran harjan perusteella.

Paras kasvosuihke

Toimi näin
Kosteuttava, pohjustava ja viimeistelevä – kasvosuihkeissa on valinnan varaa. Mutta mitä mikin tekee? KICKS auttaa sinua valitsemaan sen oikean!

Hyvin pysyy

Toimi näin
Koko työpäivän tai bileyön kestävä meikki ei edellytä rakettitiedettä. Meikki pysyy pitkään siistinä, kun hallussa ovat oikeat tekniikat ja laadukkaat tuotteet. Näin sen teet!
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331