Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

MEMBERS ONLY! Anastasia Lash Brag Mascara & Loose powders -30%!

Kolme askelta miesten muotoiltuihin kulmakarvoihin

Toimi näin
Kauniisti muotoillut ja hyvännäköiset kulmakarvat tekevät kasvoille ihmeitä. Ne antavat huolitellun vaikutelman sekä saavat sinut näyttämään nuoremmalta ja pirteämmältä.

1. Löydä muoto

 Mittaa kasvosi, niin löydät kulmakarvoillesi oikean muodon. Aseta kampa pystysuoraan nenänpieleen. Kulmakarvan tulisi alkaa samasta linjasta kuin sieraimen keskiosa. Kulmakarvan loppupään löydät asettamalla kamman vinoon nenäpielen ja ulkosilmäkulman välille. Jos olet epävarma kulmakarvojen muodosta, asiantuntijamme KICKSillä auttavat. 

2. Muotoile säännöllisesti

Kulmakarvat pysyvät muodossaan, kun nypit ne noin joka toinen viikko. Älä muuta kulmiesi muotoa dramaattisesti, vaan tasoita niitä sopivasti. Nypi mieluummin liian vähän kuin liian paljon. Nypi vain kulmien alapuolelta ja välistä, ei koskaan päältä. Vähennä ärsytyksen riskiä nyppimisen yhteydessä vetämällä karvat irti niiden kasvusuuntaan. Näin se myös koskee vähemmän. Jos kulmasi ovat kovin tuuheat, pidä ne kurissa kammalla. Harjaa kulmat kasvusuuntaan ja leikkaa muodosta yli kasvavat karvat.

3. Vahvista muotoa

Harvat kulmakarvat voi helposti täydentää kulmakynällä, kulmavärillä tai värillisellä kulmavahalla. Lisää tuotetta pienin vedoin, jos kulmia täytyy täydentää. Lisää kulmiin hieman värillistä kulmageeliä, niin teet erottuvamman vaikutelman. Kulmageeli pitää myös karvat ojennuksessa.

Lue lisää

Trendspotting: miesten meikkaaminen

Trendi
Ovatko nimet kuten James Charles, Manny Mua ja Thomas Sekelius tuttuja? He ovat kauneusmaailman uusia tähtiä, jotka esittelevät YouTube-kanavillaan meikkaustaitojaan ja keräävät jatkuvasti enemmän seuraajia.

Nopea, huomaamaton meikki miehille!

Toimi näin
Tietenkin miehet voivat meikata! Olet ehkä nukkunut huonosti, kasvoille on ilmestynyt muutama näppy tai tunnet olosi hieman valjuksi. Meikillä saat helposti itsesi näyttämään pirteältä nopeasti. Eikä se näy – me lupaamme!

KICKS ohjeistaa: näin saat hyvännäköisen parran

Haastattelu
Viiksivaha, värillinen geeli ja partaöljy. Erilaisia partatuotteita on saatavilla enemmän kuin koskaan ennen, sillä täydellinen parta on haluttu. Juttelimme Sundsvallin KICKSin Micael Johanssonille kasvavasta partatrendistä ja miten parrasta saa hyvännäköisen.

Groomingkoulu – miesten ihonhoito-ohjeet

Toimi näin
Miesten iho ei oikeastaan eroa naisten ihosta juurikaan, paitsi parrankasvun osalta. Myös miesten tulisi naisten tapaan huolehtia ihostaan ja sen hyvinvoinnista, jotta iho näyttää hyvältä ja virkeältä. KICKSin grooming-koulusta saat vinkkejä miesten ihonhoitoon!
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331