Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

MEMBERS ONLY! Anastasia Lash Brag Mascara & Loose powders -30%!

Trendspotting: miesten meikkaaminen

Trendi
Ovatko nimet kuten James Charles, Manny Mua ja Thomas Sekelius tuttuja? He ovat kauneusmaailman uusia tähtiä, jotka esittelevät YouTube-kanavillaan meikkaustaitojaan ja keräävät jatkuvasti enemmän seuraajia.

Mutta meikkiä käyttävät muutkin kuin vain bloggaavat miehet. Vaikka miehet eivät (vielä) kovin yleisesti käytä irtoripsiä tai huulipunaa arkielämässään, yhä useammat kuitenkin huomaavat millaisen eron jo pelkkä tavallinen peitevoidekin voi tehdä. 

Meikin ajatellaan olevan naisten juttu, mutta historia on täynnä esimerkkejä miehistä, jotka käyttivät (ja halusivat käyttää) meikkiä. Aleksanteri Suuri ja Ranskan kuningas Ludvig XIII kohensivat ulkonäköään päivittäin silloisten kauneusihanteiden mukaan. Myös nykyaikana miehet käyttävät meikkiä, esimerkiksi eyelineria – tai guylineria – jota on usein nähty rocklegenda Keith Richardsin ja Johnny Deppin silmissä. Brad Pitt, Zac Efron ja David Beckham käyttävät mielellään kynsilakkaa niin punaisella matolla kuin arjessakin, kun taas Cristiano Ronaldo maalaa varpaankyntensä mustiksi lomaillessaan uima-altaalla Miamissa. 

Tavallisin meikkilook miesten keskuudessa nykyään on kuitenkin ”no makeup makeup”, jolloin ihon sävyä parannetaan ja esimerkiksi tummat silmänaluset peitetään hienovaraisesti peitevoiteella, BB-voiteella ja puuterilla. Se on siis perinteinen arkimeikki, joka toimii yhtä hyvin miehillä, naisilla, muunsukupuolisilla, nuorilla ja vanhoilla.

Lue lisää

Kolme askelta miesten muotoiltuihin kulmakarvoihin

Toimi näin
Kauniisti muotoillut ja hyvännäköiset kulmakarvat tekevät kasvoille ihmeitä. Ne antavat huolitellun vaikutelman sekä saavat sinut näyttämään nuoremmalta ja pirteämmältä.

Nopea, huomaamaton meikki miehille!

Toimi näin
Tietenkin miehet voivat meikata! Olet ehkä nukkunut huonosti, kasvoille on ilmestynyt muutama näppy tai tunnet olosi hieman valjuksi. Meikillä saat helposti itsesi näyttämään pirteältä nopeasti. Eikä se näy – me lupaamme!

KICKS ohjeistaa: näin saat hyvännäköisen parran

Haastattelu
Viiksivaha, värillinen geeli ja partaöljy. Erilaisia partatuotteita on saatavilla enemmän kuin koskaan ennen, sillä täydellinen parta on haluttu. Juttelimme Sundsvallin KICKSin Micael Johanssonille kasvavasta partatrendistä ja miten parrasta saa hyvännäköisen.

Groomingkoulu – miesten ihonhoito-ohjeet

Toimi näin
Miesten iho ei oikeastaan eroa naisten ihosta juurikaan, paitsi parrankasvun osalta. Myös miesten tulisi naisten tapaan huolehtia ihostaan ja sen hyvinvoinnista, jotta iho näyttää hyvältä ja virkeältä. KICKSin grooming-koulusta saat vinkkejä miesten ihonhoitoon!
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331