Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

ALE! Löydä uusia kauneussuosikkeja!

Hankkeen seuraava vaihe - KICKS aloittaa mentoriohjelman

Haastattelu
Työskentely KICKS-myymälässä on monen nuoren naisen unelma. Pian se on mahdollista uuden mentoriohjelman avulla. Nuorille naisille tarkoitettu työharjoittelu on osa KICKS-ketjun ja Suomen Mielenterveysseuran yhteistä S.H.A.R.E.-hanketta – ja voi jopa toimia väylänä työelämään.

– Mentoriohjelma tarjoaa nuorille naisille mahdollisuuden työharjoitteluun KICKS-myymälöissä sekä nimetyn tukihenkilön, joka opastaa ja tukee harjoittelijaa; luotettavan henkilön, jonka kanssa voi puhua muustakin kuin työasioista. Tavoitteena on, että työkokemus vahvistaa harjoittelijan itsetuntoa ja parantaa hänen mahdollisuuksiaan työllistyä kaupan alalla, kuvailee mentoriohjelmasta vastaava HR-partner Mari Talpila Wennström KICKSiltä. Mentoriohjelma toteutetaan Suomen Mielenterveysseuran kanssa, joka on S.H.A.R.E.- hankkeen yhteistyökumppani. Seura vastaa mentoreiden koulutuksesta ja on heidän apunaan harjoittelun aikana. Mentorit ovat KICKSin työntekijöitä, jotka haluavat auttaa nuoria naisia ja toimia kannustavina esikuvina harjoittelijoille. Mentorille ohjelma tarjoaa uutta osaamista, uusia näkökulmia sekä mahdollisuuden kehittyä ihmisenä. Harjoittelijalle se tarjoaa uusia kokemuksia turvallisissa, luotettavissa puitteissa. S.H.A.R.E.-hankkeen taustalla on tietoisuus nuorten naisten lisääntyneistä mielenterveysongelmista. 

– Nuorten naisten psyykkiset ongelmat koskettavat monia, eikä vähiten meitä KICKSillä, sillä valtaosa työntekijöistämme ja asiakkaistamme on naisia. Siksi harjoittelu on tarkoitettu 18–27-vuotiaille naisille. Tarjoamalla harjoittelupaikkoja KICKS haluaa osaltaan olla torjumassa syrjäytymistä, johon psyykkiset ongelmat voivat johtaa, sanoo Mari Talpila Wennström.

KICKS-mentoriohjelma käynnistyy pienimuotoisestisyyskuussa ja jatkuu täydellä teholla ensi keväänä. Palkattoman harjoittelujakson pituus on 10–12 viikkoa. Kaupanalan työkokemusta ei  vaadita, kiinnostus kauneusalaa ja KICKS-ketjua kohtaan ovat sen sijaan valttia.

Lue lisää

Näin tuet läheistä, jolla on mielenterveysongelmia

Haastattelu
Joka toisella suomalaisella on jossain elämänsä vaiheessa mielenterveysongelmia. Suomen Mielenterveysseuran asiantuntija kertoo, miten voit auttaa sairastunutta läheistäsi.

”Uskalla kysyä – ja kuunnella, kun läheisesi voi huonosti”

Haastattelu
KICKS käynnisti vuonna 2016 S.H.A.R.E.-hankkeen, jonka tarkoitus on kohentaa mielenterveyden häiriöihin liittyvää tietämystä ja murtaa aiheeseen liittyviä tabuja. Yksi osa hanketta on mentoriohjattu työharjoittelu. Se on suunnattu nuorille naisille, joilla on kokemusta mielenterveysongelmista. Anna Josephson kertoo, millaisia kokemuksia työharjoittelusta on saatu.

S.H.A.R.E.-hanke: KICKS osoittaa sosiaalista vastuuta

Haastattelu
Mielenterveysongelmat lisääntyvät yhteiskunnassamme. Pohjolan kauneusalan johtava toimija KICKS haluaa osoittaa vastuuta ja olla muutoksentekijänä tärkeässä asiassa. Sen teemme S.H.A.R.E.-hankkeen avulla.

Totta ja tarua mielenterveyden ongelmista

Haastattelu
Mielenterveyden ongelmiin ja häiriöihin liittyy runsaasti virheellisiä käsityksiä. Erikoispsykologi Maarit Lassander Suomen Mielenterveysseurasta antaa myyteille kyytiä ja kannustaa sekä auttamaan että hakemaan apua.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331