Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit! 

Hajuvesitrendit 2018: ekologisuus, unisex ja persoonallisuus

Trendi
Millainen on vuoden 2018 tuoksu? Ekologinen, unisex ja persoonallinen kerroksittain! KICKS kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää tämän hetken kuumimmista tuoksutrendeistä.

Persoonallisuutta kerros kerrokselta

Näytä lisää

Persoonalliset tuoksunuotit ja pienemmät tuoksumerkit ovat kasvattaneet viime aikoina suosiotaan. Yksi tapa oman ja ainutlaatuisen tuoksun luomiseen on niin kutsuttu layering eli kerrostaminen, joka on yksi tuoksumaailman suurimmista trendeistä juuri nyt. Se tarkoittaa, että suihkautat erilaisia tuoksuja toistensa päälle suoraan iholle, ikään kuin kerroksittain. Näin syntyy ainutlaatuinen ja aivan oma tuoksu. Juuri kerrostaminen ja henkilökohtaiset tuoksuyhdistelmät ovat ruotsalaisen N.C.P. Olfactives -merkin kulmakivi. Sarjan seitsemän unisex-tuoksua edustavat seitsemää eri tuoksuperhettä: sitruksista, hedelmäistä, kukkaista, fougèrea, chypreä, puumaista ja itämaista. Niitä voi sekoitella mielensä mukaan.

Unisex – ei miehistä tai naisellista

Näytä lisää

Kauneusmaailman viimeisen vuoden aikana jälleen valloittanut unisex-trendi löi läpi ensimmäistä kertaa 1990-luvulla, kun Calvin Kleinin CK One -tuoksuklassikko lanseerattiin ja sekä mies- että naismallit käyttivät samoja CK Jeans -farkkuja. Ajatus siitä, että tuoksut eivät liity sukupuoleen vaan niitä voivat käyttää kaikki, ei toki ole uusi. Vanhojen ranskalaisten parfyyminvalmistusperinteiden mukaan tuoksut eivät ole erikseen naisellisia tai miehisiä, vaan voit itse valita mistä tuoksunuoteista pidät. Ajatonta CK One -tuoksua on nyt saatavilla useana eri versiona, jos haluat klassisen tuoksun pienellä päivityksellä.

Luonnollisuus ja ekologisuus

Näytä lisää

Luonnollisten ja ekologisten vaihtoehtojen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Ekologisten tuoksujen valmistus on haasteellista, jos niiden halutaan olevan yhtä korkealaatuisia kuin perinteisten, synteettisesti valmistettujen tuoksujen. Eräs erityisen hyvin onnistunut valmistaja on ranskalainen 100 Bon, joka valmistaa tuoksunsa pelkästään luonnollisista ainesosista. Koko valmistusprosessissa otetaan huomioon ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys sekä noudatetaan ranskalaista käsityö- ja parfyyminvalmistusperinnettä. Pakkaukset on suunniteltu niin, että ne kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän, ja kaikki pullot ovat uudelleentäytettäviä. Kaikki 100 Bonin tuoksut ovat myös unisex-tuoksuja, aivan vallitsevan trendin mukaisesti!

Lue lisää

Kokoa oma tuoksugarderobi

Asiantuntijavinkki
Pukeudut eri tilanteisiin eri tavalla. Miksi et siis vaihtaisi myös tuoksua tilanteen mukaan? KICKS auttaa sinua kokomaan toimivan tuoksugarderobin!

Zlatan uusista tuoksuistaan: ”Kaikki rakastavat niitä”

Haastattelu
Zlatan menestyy niin jalkapallokentillä kuin tuoksubisneksessä. KICKS tapasi Ibrahimovicin Manchesterissa jutellakseen jalkapallotähden kolmannesta tuoksusta nimeltä Myth.

Ranskalaista ekoluksusta: tuoksuja luonnosta

Ekologinen
Ranskalaisten 100 Bon -tuoksujen raaka-aineet ovat 100-prosenttisesti luonnollisia. Löydät ekologiset 100 Bon -tuoksut KICKS-myymälöistä ja verkkokaupastamme!

Kerrosta N.C.P. OLFACTIVES -tuoksuista omat yhdistelmäsi

Haastattelu
Kun Noomi Rapace ystävineen päätti lanseerata oman N.C.P. Olfactives -hajuvesibrändinsä, tuloksena oli jotakin todella kaunista, jännittävää ja uniikkia. Yritys painottaa tuoksumaailman uusinta trendiä eli kerrostamista ja kannustaa luovuuteen.

Kevään viisi hajuvesisuosikkia miehille

Trendi
Tuoksu viimeistelee tyylin ja olemuksen juuri sellaiseksi kuin mies itse haluaa. Mikä kevään uutuuksista on sinun valintasi?

Tähtimerkkien tuoksuopas: valitse hajuvesi horoskooppisi mukaan

Asiantuntijavinkki
Anna eläinradan johdattaa sinut tuoksun luo, joka parhaiten korostaa persoonallisuuttasi!

Le Couvent: hyväntuoksuinen historia

Haastattelu
Le Couvent- parfyymitalon historia on saanut alkunsa jo 1600-luvulla Ranskan kuninkaan kasvitieteilijän sekä tuoksutoimittajan Louis Feulliée:n ansiosta. Tänä päivänä ei onneksi tarvitse kuulua kuninkaalliseen sukuun, jotta voi nauttia näistä eksklusiivisista sekä vegaanisista tuoksuista, jotka sisältävät luonnonmukaisia ainesosia. Tutustu Le Couvent- brändin tuotteisiin, jotka ovat saatavilla ekslusiivisesti vain KICKSiltä.

Täältä löydät koko Marc Jacobsin ihanan Daisy-tuoteperheen

Asiantuntijavinkki
KICKSin päätoimittaja kertoo lisää Marc Jacobsin Daisy-tuoteperheestä, valitse näistä suosikkisi!

Tähtimerkkien tuoksuopas: löydä täydellinen tuoksu

Asiantuntijavinkki
Anna horoskooppimerkkisi johdattaa sinut tuoksuvivahteisiin, jotka korostavat persoonallisuuttasi!

Le Couvent - TUOKSUJA PARATIISISTA

Trendi
Ranskalainen Le Couvent -tuoksutalo tarjoaa luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia tuoksuelämyksiä, joista monet ovat saaneet innoituksensa maailman kauneimmista paikoista. Nyt tuoksutalo lanseeraa kolme uutta tuoksua, jotka lennättävät ajatukset unelmakohteisiin.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331