Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kerrosta N.C.P. OLFACTIVES -tuoksuista omat yhdistelmäsi

Haastattelu
Kun Noomi Rapace ystävineen päätti lanseerata oman N.C.P. Olfactives -hajuvesibrändinsä, tuloksena oli jotakin todella kaunista, jännittävää ja uniikkia. Yritys painottaa tuoksumaailman uusinta trendiä eli kerrostamista ja kannustaa luovuuteen.

Hajuvesimaailman tämän hetken sana on kerrostaminen. Se tarkoittaa, että iholle suihkutetaan useita erilaisia tuoksuja omaksi yksilölliseksi sekoitukseksi. Mitä useampia kerroksia, sitä uniikimpi tuoksu.

Kun näyttelijä Noomi Rapace ja kauneusalan yrittäjä Steve Terry ystävineen päättivät kehittää N.C.P. Olfactives -tuoksut (Now Collective Products), heidän mielessään väikkyivät nimenomaan kerrostaminen ja henkilökohtaiset tuoksuyhdistelmät.

– Kerrostaminen ja unisex-ajattelu ovat minulle erittäin tärkeitä. On todella vapauttavaa, että voin luoda oman, täysin uniikin tuoksuni! Hajuvesi on osa minua, ja siksi sen on oltava yksilöllinen. Toivon, että uniikki tuoksuni vahvistaisi auraani, N.C.P Olfactivesin luova johtaja Noomi Rapace sanoo.

Tuoksut on kehitetty yhteistyössä maailman tunnetuimpiin parfymööreihin kuuluvan, perinteisessä pariisilaisessa Givaudan-tuoksutalossa työskentelevän Yann Vasnierin kanssa. Hänen aiempia asiakkaitaan ovat olleet muun muassa Jo Malone ja Marc Jacobs. Sarjan seitsemän unisex-hajuvettä edustavat seitsemää eri tuoksuperhettä: sitruksista, hedelmäistä, kukkaista, fougèrea, chypreä, puumaista ja itämaista. Kunkin tuoksun intensiteetin eli keveyden tai raskauden näkee pulloa koristavista viivoista. Kaikkia variantteja voi sekoittaa keskenään oman mielen mukaan.

– Kerrostaminen saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta käytännössä se on helppoa. Kysymys on tasapainosta ja omista mieltymyksistä. Sääntöjä ei ole – jokainen saa luoda oman tuoksunsa oman nenänsä ohjaamana. Tuotteemme tarjoavat kaikille tuoksuista kiinnostuneille tilaisuuden luoda omia yksilöllisiä hajuvesiä mielialan, tilanteen tai elämänvaiheen mukaan, Noomi toteaa.

Kaikkia N.C.P. Olfactives -tuoksuja voi luonnollisesti käyttää myös sellaisenaan. Mutta jos haluat kokeilla kerrostamista ja päästää luovuutesi valloilleen, sinun kannattaa hankkia 102 euron hintainen Seven Facets -rasia, joka sisältää kaikki seitsemän tuoksua 10 ml:n pulloissa.

Lue lisää

Kokoa oma tuoksugarderobi

Asiantuntijavinkki
Pukeudut eri tilanteisiin eri tavalla. Miksi et siis vaihtaisi myös tuoksua tilanteen mukaan? KICKS auttaa sinua kokomaan toimivan tuoksugarderobin!

Zlatan uusista tuoksuistaan: ”Kaikki rakastavat niitä”

Haastattelu
Zlatan menestyy niin jalkapallokentillä kuin tuoksubisneksessä. KICKS tapasi Ibrahimovicin Manchesterissa jutellakseen jalkapallotähden kolmannesta tuoksusta nimeltä Myth.

Ranskalaista ekoluksusta: tuoksuja luonnosta

Ekologinen
Ranskalaisten 100 Bon -tuoksujen raaka-aineet ovat 100-prosenttisesti luonnollisia. Löydät ekologiset 100 Bon -tuoksut KICKS-myymälöistä ja verkkokaupastamme!

Kevään viisi hajuvesisuosikkia miehille

Trendi
Tuoksu viimeistelee tyylin ja olemuksen juuri sellaiseksi kuin mies itse haluaa. Mikä kevään uutuuksista on sinun valintasi?

Tähtimerkkien tuoksuopas: valitse hajuvesi horoskooppisi mukaan

Asiantuntijavinkki
Anna eläinradan johdattaa sinut tuoksun luo, joka parhaiten korostaa persoonallisuuttasi!

Hajuvesitrendit 2018: ekologisuus, unisex ja persoonallisuus

Trendi
Millainen on vuoden 2018 tuoksu? Ekologinen, unisex ja persoonallinen kerroksittain! KICKS kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää tämän hetken kuumimmista tuoksutrendeistä.

Le Couvent: hyväntuoksuinen historia

Haastattelu
Le Couvent- parfyymitalon historia on saanut alkunsa jo 1600-luvulla Ranskan kuninkaan kasvitieteilijän sekä tuoksutoimittajan Louis Feulliée:n ansiosta. Tänä päivänä ei onneksi tarvitse kuulua kuninkaalliseen sukuun, jotta voi nauttia näistä eksklusiivisista sekä vegaanisista tuoksuista, jotka sisältävät luonnonmukaisia ainesosia. Tutustu Le Couvent- brändin tuotteisiin, jotka ovat saatavilla ekslusiivisesti vain KICKSiltä.

Täältä löydät koko Marc Jacobsin ihanan Daisy-tuoteperheen

Asiantuntijavinkki
KICKSin päätoimittaja kertoo lisää Marc Jacobsin Daisy-tuoteperheestä, valitse näistä suosikkisi!

Tähtimerkkien tuoksuopas: löydä täydellinen tuoksu

Asiantuntijavinkki
Anna horoskooppimerkkisi johdattaa sinut tuoksuvivahteisiin, jotka korostavat persoonallisuuttasi!

Le Couvent - TUOKSUJA PARATIISISTA

Trendi
Ranskalainen Le Couvent -tuoksutalo tarjoaa luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia tuoksuelämyksiä, joista monet ovat saaneet innoituksensa maailman kauneimmista paikoista. Nyt tuoksutalo lanseeraa kolme uutta tuoksua, jotka lennättävät ajatukset unelmakohteisiin.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
  • Tuotenäytteitä
    Tuotenäytteitä

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Tuotenäytteitä kaupan päälle

Osoitteessa kicks.fi voit valita mikäli haluat saada kaksi tuotenäytettä jokaisen ostoksesi yhteydessä.

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331