Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

MEMBERS ONLY! Anastasia Lash Brag Mascara & Loose powders -30%!

Le Couvent: hyväntuoksuinen historia

Haastattelu
Le Couvent- parfyymitalon historia on saanut alkunsa jo 1600-luvulla Ranskan kuninkaan kasvitieteilijän sekä tuoksutoimittajan Louis Feulliée:n ansiosta. Tänä päivänä ei onneksi tarvitse kuulua kuninkaalliseen sukuun, jotta voi nauttia näistä eksklusiivisista sekä vegaanisista tuoksuista, jotka sisältävät luonnonmukaisia ainesosia. Tutustu Le Couvent- brändin tuotteisiin, jotka ovat saatavilla ekslusiivisesti vain KICKSiltä.

Kun Ranskan kuninkaan Ludvig XIII hovin kasvitieteilijä Louis Feulliée ei matkustanut maailman ympäri etsien jatkuvasti uusia kasveja ja tuoksuja toimitettavaksi kuninkaalle, asui hän luostarissaan Provincessa. Siellä hän valmisti parfyymeja, jotka ovat saaneet inspiraatiota hänen matkoiltaan hyödyntäen tietenkin myös löytämänsä kasvit.

Louis Feulliéen elämäntyö on tänä päivänä johdattanut Le Couvent des Minimes- parfyymitalon perustamiselle, joka on sataprosenttisesti vegaaninen ja myynnissä yksinoikeudella vain KICKSillä.

Miksi teille on tärkeää, että valmistamanne tuotteet ovat sataprosenttisesti vegaanisia?
- Meillä on tapana sanoa, että "vihreä on uusi musta". Rakkaus luontoa kohtaan kuuluu ennen kaikkea Le Couvent:in DNA:han, jonka historia on lähtöisin kasveista, kasvitieteestä sekä luonnosta, kertoo Marie Caroline, Le Couvent:in varatoimitusjohtaja KICKSille.

"The art of singular perfumes" on käsite, jonka olette tuoneet myös esille. Kertoisitteko mitä tämä tarkoittaa?
- Se tarkoittaa, että luomme ainutlaatuisia tuoksuja, jotta voit löytää sinulle oman nimikkotuoksun sen sijaan, että valitset jonkun, joka muistuttaa sinua toisesta henkilöstä, kertoo Marie Caroline.

Parfyymit ovat jaettu kahteen kategoriaan – Botanical Colognes ja Remarkable Perfumes. Mikä erottaa nämä toisistaan?
- Remarkable Perfumes kuuluvat Eau de Perfums – tuoksuihin ja ovat saaneet inspiraatiota monien maiden satamista, joissa Louis Feulliée on vieraillut kasvitieteilijänä. Tuoksut ovat sensuelleja ja niissä on taltioitu häivähdys eri maiden tunnelmaa. Botanical Colognes- tuoksujen tärkein tunnuspiirre on raikkaus, jotka ovat saaneet inspiraatiota Le Couvent Des Minimes- luostaria ympäröivistä puutarhoista. Jokainen tuoksu kuvastaa yhtä puutarhaa ja sen kasveja, kukkia ja puita.

Voivatko myös miehet ja naiset käyttää Le Couvent:in tuoksuja?
- Kyllä, tämä on meidän toimintatapamme. Mielestäni on aika vanhanaikaista ajatella, että sukupuolten pitäisi määritellä minkälaista tuoksua voimme käyttää. Voit olla nainen ja rakastaa puumaisia tuoksuja tai mies, ja pitää ruusuisista vivahteista. Sinun persoonasi määrittelee sen minkälaista parfyymia käytät.

Botanical colognes

Osta täältä

Viisi kappaletta Eau de Colognes- tuoksuja suurella tuoksutiivisteen määrällä, jotka ovat saaneet inspiraatiota viidestä Le Couvent Des Minimes- luostaria ympäröivästä puutarhasta.

Lue lisää

Tuoksut - Syksyn ihanimmat parfyymiuutuudet

Trendi
Syksy 2017 on tulvillaan romantiikkaa ja kukkia - ainakin tuoksuhyllyssä! Tässä tulevat kauden hurmaavimmat uutuudet, joihin ei voi olla ihastumatta.

Gucci Bloom - mestarin ensimmäinen tuoksu

Trendi
Charmia ja retrohenkisyyttä yhdistävä Alessandro Michele on nostanut perinteikkään muotitalo Guccin uuteen kukoistukseen. Mestaridesignerin ainutlaatuinen tyyli löytyy nyt myös tuoksusta nimeltä Gucci Bloom.

Kokoa oma tuoksugarderobi

Asiantuntijavinkki
Pukeudut eri tilanteisiin eri tavalla. Miksi et siis vaihtaisi myös tuoksua tilanteen mukaan? KICKS auttaa sinua kokomaan toimivan tuoksugarderobin!

Zlatan uusista tuoksuistaan: ”Kaikki rakastavat niitä”

Haastattelu
Zlatan menestyy niin jalkapallokentillä kuin tuoksubisneksessä. KICKS tapasi Ibrahimovicin Manchesterissa jutellakseen jalkapallotähden kolmannesta tuoksusta nimeltä Myth.

Ranskalaista ekoluksusta: tuoksuja luonnosta

Ekologinen
Ranskalaisten 100 Bon -tuoksujen raaka-aineet ovat 100-prosenttisesti luonnollisia. Löydät ekologiset 100 Bon -tuoksut KICKS-myymälöistä ja verkkokaupastamme!

Flower power, kukkaistuoksut

Toimi näin
Makea, raikas, mausteinen ja hienostunut – kukkaistuoksuista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen parfyymimakuun. KICKS auttaa sinua löytämään uuden kukkaistuoksuisen suosikkihajuveden!

Kerrosta N.C.P. OLFACTIVES -tuoksuista omat yhdistelmäsi

Haastattelu
Kun Noomi Rapace ystävineen päätti lanseerata oman N.C.P. Olfactives -hajuvesibrändinsä, tuloksena oli jotakin todella kaunista, jännittävää ja uniikkia. Yritys painottaa tuoksumaailman uusinta trendiä eli kerrostamista ja kannustaa luovuuteen.

Kevään tuoksu-uutuuksia

Asiantuntijavinkki
Kukkainen, mausteinen vai puuterimainen – millainen tuoksu saa sydämesi sykkimään? KICKSin vinkeillä löydät suosikkisi kauden uutuustuoksujen joukosta.

Kevään viisi hajuvesisuosikkia miehille

Trendi
Tuoksu viimeistelee tyylin ja olemuksen juuri sellaiseksi kuin mies itse haluaa. Mikä kevään uutuuksista on sinun valintasi?

Tähtimerkkien tuoksuopas: valitse hajuvesi horoskooppisi mukaan

Asiantuntijavinkki
Anna eläinradan johdattaa sinut tuoksun luo, joka parhaiten korostaa persoonallisuuttasi!
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331