Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

KICKS Beauty Awards 2021! Osallistu ja äänestä kosmetiikkasuosikkejasi!

Q&A - Yleisimmät tuoksukysymykset

Asiantuntijavinkki
Oscar Hallström, Tukholman KICKS Flagship Gallerian personal shopper, vastaa yleisiin tuoksukysymyksiin. Tiesitkö esimerkiksi EdTn ja EdPn eron? Näillä vinkeillä löydät helposti uuden tuoksusuosikin!

Layering on kuuma puheenaihe tuoksumaailmassa. Mitä layering tarkoittaa?
Layering on, kun yhdistät monta tuoksua ja luot ainutlaatuisen tuoksuyhdistelmän. Teet sen lisäämällä yhden tai kaksi tuoksua jo käyttämääsi tuoksuun. Näin voit luoda uniikin tuoksun – voit esimerkiksi halutessasi pehmentää tuoksua tai haluat korostaa sitä.

Mikä on EdT ja EdP -tuoksujen ero?
EdT ja EdP tarkoittaa Eau de Toilette ja Eau de Parfum. EdTn ja EdPn ero on tuoksuöljyn pitoisuus, eli kuinka voimakas tuoksu on. EdP-tuoksuilla on korkeampi pitoisuus kuin EdT-tuoksuilla, joten pysyy myös iholla pidempää. Sen takia EdP-tuoksut ovat hintavampia kuin EdT-tuoksut. Lisäksi tuoksumaailmasta löytyy Eau de Cologne -tuoksut, joilla on astetta kevyempi pitoisuus kuin EdT-tuoksuilla.

Tuleeko päivisin ja iltaisin käyttää eri tuoksuja?
Se on makuasia ja mielestäni sinun tulee valita tuoksu missä itse viihdyt. Monet haluavat käyttää samaa tuoksua kaikissa tilanteissa, kun taas toiset haluavat vaihtaa tuoksua tilanteiden mukaan. Jos et ole tottunut käyttämään niin paljon tuoksua ja haluat vaihdella tuoksua, voi tuntua turvalliselta valita klassiset tuoksut. Klassiset päivätuoksut ovat kevyempiä ja raikkaampia, kun taas iltaan sopivat tuoksut ovat lämpimämpiä ja mausteisempia. Haluan tehdä päinvastoin ja käytän mieluummin mausteisempia tuoksuja päivällä ja raikkaampia illalla. Se on odottamattomampaa ja erotun näin joukosta.

Mikä on fougère?
Se on yksi suurimmista tuoksuperheistä. Fougere-tuoksulla on raikkaat latvatuoksut, makeat sydäntuoksut ja juurituoksussa on usein puuta tai sammalta. Tuoksut sisältävät usein myös laventelia. Monet miestentuoksut kuuluvat fougère-tuoksuperheeseen, kuten esimerkiksi Yves Saint Laurentin Y-tuoksu ja Gucci Guilty Pour Homme -tuoksu.

Mitä minun tulee miettiä, kun ostan tuoksun lahjaksi?
Mieti tuoksun saajan persoonaa ja minkälainen hän on ihmisenä. Jos hän on leikkisä, valitsen yleensä raikkaamman tuoksun sitrushedelmillä. Jos henkilö on hieman enemmän rauhallinen, valitsen yleensä mausteisemman tuoksun esimerkiksi vanilja.

Lue lisää

Tuoksut - Syksyn ihanimmat parfyymiuutuudet

Trendi
Syksy 2017 on tulvillaan romantiikkaa ja kukkia - ainakin tuoksuhyllyssä! Tässä tulevat kauden hurmaavimmat uutuudet, joihin ei voi olla ihastumatta.

Gucci Bloom - mestarin ensimmäinen tuoksu

Trendi
Charmia ja retrohenkisyyttä yhdistävä Alessandro Michele on nostanut perinteikkään muotitalo Guccin uuteen kukoistukseen. Mestaridesignerin ainutlaatuinen tyyli löytyy nyt myös tuoksusta nimeltä Gucci Bloom.

Kokoa oma tuoksugarderobi

Asiantuntijavinkki
Pukeudut eri tilanteisiin eri tavalla. Miksi et siis vaihtaisi myös tuoksua tilanteen mukaan? KICKS auttaa sinua kokomaan toimivan tuoksugarderobin!

Zlatan uusista tuoksuistaan: ”Kaikki rakastavat niitä”

Haastattelu
Zlatan menestyy niin jalkapallokentillä kuin tuoksubisneksessä. KICKS tapasi Ibrahimovicin Manchesterissa jutellakseen jalkapallotähden kolmannesta tuoksusta nimeltä Myth.

Ranskalaista ekoluksusta: tuoksuja luonnosta

Ekologinen
Ranskalaisten 100 Bon -tuoksujen raaka-aineet ovat 100-prosenttisesti luonnollisia. Löydät ekologiset 100 Bon -tuoksut KICKS-myymälöistä ja verkkokaupastamme!

Flower power, kukkaistuoksut

Toimi näin
Makea, raikas, mausteinen ja hienostunut – kukkaistuoksuista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen parfyymimakuun. KICKS auttaa sinua löytämään uuden kukkaistuoksuisen suosikkihajuveden!

Kerrosta N.C.P. OLFACTIVES -tuoksuista omat yhdistelmäsi

Haastattelu
Kun Noomi Rapace ystävineen päätti lanseerata oman N.C.P. Olfactives -hajuvesibrändinsä, tuloksena oli jotakin todella kaunista, jännittävää ja uniikkia. Yritys painottaa tuoksumaailman uusinta trendiä eli kerrostamista ja kannustaa luovuuteen.

Kevään tuoksu-uutuuksia

Asiantuntijavinkki
Kukkainen, mausteinen vai puuterimainen – millainen tuoksu saa sydämesi sykkimään? KICKSin vinkeillä löydät suosikkisi kauden uutuustuoksujen joukosta.

Kevään viisi hajuvesisuosikkia miehille

Trendi
Tuoksu viimeistelee tyylin ja olemuksen juuri sellaiseksi kuin mies itse haluaa. Mikä kevään uutuuksista on sinun valintasi?

Tähtimerkkien tuoksuopas: valitse hajuvesi horoskooppisi mukaan

Asiantuntijavinkki
Anna eläinradan johdattaa sinut tuoksun luo, joka parhaiten korostaa persoonallisuuttasi!
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
  • Tuotenäytteitä
    Tuotenäytteitä

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Tuotenäytteitä kaupan päälle

Osoitteessa kicks.fi voit valita mikäli haluat saada kaksi tuotenäytettä jokaisen ostoksesi yhteydessä.

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331