Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

KICKS Beauty Awards 2021! Osallistu ja äänestä kosmetiikkasuosikkejasi!

Your story, your perfume

Asiantuntijavinkki
Kukkaisa, raikas, mausteinen – jokaiselle löytyy sopiva tuoksu. KICKS auttaa sinua valitsemaan persoonallisen lempituoksun!

TUOKSUT HERÄTTÄVÄT meissä tunteita tavalla, mihin muut aistein havaittavat eivät kykene. Siksi harkiten valittu tuoksu on tehokas tapa näyttää, millainen olet – tai haluaisit olla. Persoonan ohella parfyymillä on mahdollista korostaa myös tilanteen luonnetta. Hajuvedet jaetaan tärkeimpien tuoksunuottiensa perusteella perheisiin. Jos jokin tuoksuperhe miellyttää sinua selvästi muita enemmän, löydät uuden suosikkisi varmimmin kyseisestä ryhmästä. Me esittelemme sinulle kolme suosituinta tuoksuperhettä – floral, fresh ja spicy – jotta sinun on helpompi valita uusi kevätparfyymisi.

Floral – Hyväntuuliselle romantikolle

KENELLE SE SOPII?
Iloa ja rakkautta huokuva kukkaistuoksu on mitä todennäköisimmin parantumattoman romantikon lempiparfyymi.

MILTÄ SE TUOKSUU?
Kukkaistuoksu voi olla kevyt ja keimaileva tai intensiivisen romanttinen riippuen siitä, mitä kukkia se sisältää. Valkoisista kukista appelsiininkukka tuo tuoksuun raikasta makeutta, puuterinen ruusu, tuo kukkaistuoksujen klassinen ja superromanttinen elementti, puolestaan syvyyttä. Täyteläinen tuberoosa tekee tuoksusta sensuellin.

MITKÄ TUOKSUNUOTIT OVAT FLORAL?
Kaikki hyväntuoksuiset kukat kelpaavat kukkaistuoksuihin. Kestosuosikkeja ovat appelsiininkukka, ruusu, jasmiini, tuberoosa, freesia ja kielo.

Fresh – Tyylitietoiselle optimistille

KENELLE SE SOPII?
Energinen ja raikas tuoksu puhuttelee varmimmin sporttista henkilöä, joka arvostaa ajatonta ja konstailematonta tyyliä niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa.

MILTÄ SE TUOKSUU?
Puhtautta huokuvat tuoksunuotit yhdistettynä sitrushedelmiin luovat freesin vaikutelman. Vihreät vivahteet, kuten ruoho, tuovat tuoksuun ripauksen raitista ulkoilmaa, veteen viittaavat vivahteet merituulen raikkautta.

MITKÄ TUOKSUNUOTIT OVAT FRESH?
Sitrushedelmistä käytetyimpiä ovat bergamotti, mandariini, sitruuna ja appelsiini. Raikkaista vivahteista suosittuja ovat vetiveriaheinä, ruoho, minttu, basilika ja vihreä tee sekä merelliset tuoksunuotit.

Spicy – Intohimoiselle nautiskelijalle

KENELLE SE SOPII?
Itämaisia tai mausteisia tuoksunuotteja sisältävä intensiivinen, ylellisyyttä huokuva hajuvesi pukee erityisen hyvin intohimoista henkilöä, joka nauttii huomiosta.

MILTÄ SE TUOKSUU?
Raikkaat kukat, makea vanilja ja aistikas myski tekevät mausteisista tuoksuista vivahteikkaita. Puun, tupakan tai nahan tuoksunuotit lisäävät kokonaisuuteen syvyyttä. MITKÄ

TUOKSUNUOTIT OVAT SPICY?
Suosittuja mausteita ovat pippuri, neilikka, kardemumma ja kaneli. Aromikkaat suitsukkeen ja ambran tuoksunuotit vahvistavat parfyymin itämaista luonnetta. Kukista spicy-tuoksuihin sopivat hyvin jasmiini, ylang-ylang ja iiris.

Lue lisää

Tuoksut - Syksyn ihanimmat parfyymiuutuudet

Trendi
Syksy 2017 on tulvillaan romantiikkaa ja kukkia - ainakin tuoksuhyllyssä! Tässä tulevat kauden hurmaavimmat uutuudet, joihin ei voi olla ihastumatta.

Gucci Bloom - mestarin ensimmäinen tuoksu

Trendi
Charmia ja retrohenkisyyttä yhdistävä Alessandro Michele on nostanut perinteikkään muotitalo Guccin uuteen kukoistukseen. Mestaridesignerin ainutlaatuinen tyyli löytyy nyt myös tuoksusta nimeltä Gucci Bloom.

Kokoa oma tuoksugarderobi

Asiantuntijavinkki
Pukeudut eri tilanteisiin eri tavalla. Miksi et siis vaihtaisi myös tuoksua tilanteen mukaan? KICKS auttaa sinua kokomaan toimivan tuoksugarderobin!

Zlatan uusista tuoksuistaan: ”Kaikki rakastavat niitä”

Haastattelu
Zlatan menestyy niin jalkapallokentillä kuin tuoksubisneksessä. KICKS tapasi Ibrahimovicin Manchesterissa jutellakseen jalkapallotähden kolmannesta tuoksusta nimeltä Myth.

Ranskalaista ekoluksusta: tuoksuja luonnosta

Ekologinen
Ranskalaisten 100 Bon -tuoksujen raaka-aineet ovat 100-prosenttisesti luonnollisia. Löydät ekologiset 100 Bon -tuoksut KICKS-myymälöistä ja verkkokaupastamme!

Flower power, kukkaistuoksut

Toimi näin
Makea, raikas, mausteinen ja hienostunut – kukkaistuoksuista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen parfyymimakuun. KICKS auttaa sinua löytämään uuden kukkaistuoksuisen suosikkihajuveden!

Kerrosta N.C.P. OLFACTIVES -tuoksuista omat yhdistelmäsi

Haastattelu
Kun Noomi Rapace ystävineen päätti lanseerata oman N.C.P. Olfactives -hajuvesibrändinsä, tuloksena oli jotakin todella kaunista, jännittävää ja uniikkia. Yritys painottaa tuoksumaailman uusinta trendiä eli kerrostamista ja kannustaa luovuuteen.

Kevään tuoksu-uutuuksia

Asiantuntijavinkki
Kukkainen, mausteinen vai puuterimainen – millainen tuoksu saa sydämesi sykkimään? KICKSin vinkeillä löydät suosikkisi kauden uutuustuoksujen joukosta.

Kevään viisi hajuvesisuosikkia miehille

Trendi
Tuoksu viimeistelee tyylin ja olemuksen juuri sellaiseksi kuin mies itse haluaa. Mikä kevään uutuuksista on sinun valintasi?

Tähtimerkkien tuoksuopas: valitse hajuvesi horoskooppisi mukaan

Asiantuntijavinkki
Anna eläinradan johdattaa sinut tuoksun luo, joka parhaiten korostaa persoonallisuuttasi!
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
  • Tuotenäytteitä
    Tuotenäytteitä

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Tuotenäytteitä kaupan päälle

Osoitteessa kicks.fi voit valita mikäli haluat saada kaksi tuotenäytettä jokaisen ostoksesi yhteydessä.

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331