Eroon ihon pigmenttimuutoksista - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
Eroon ihon pigmenttimuutoksista

Eroon ihon pigmenttimuutoksista

Rusketuksen haihtuessa, esille nousevat ihon pigmenttimuutokset, pienemmät ja suuremmat. Jotkut niistä ovat jo entuudestaan tuttuja, toiset uusia tulokkaita – niistä yhtäkään emme tosin mielellämme toivottaisi tervetulleeksi.
Jaa

Ennen haaveenamme oli sileä prinsessaiho. Nykyään tutkimukset osoittavat, että me naiset huolehdimme rypyistä yhä vähemmän ja vähemmän. Sen sijaan, toiveenamme on usein tasainen, hehkuva iho. Fakta kuitenkin on, että ihon pigmenttimuutoksilla on yhteys ikääntymiseen. Vuosien kuluessa niistä tulee yhä tavallisempia.

Pigmenttimuutokset johtuvat siitä, että iho tuottaa ylimäärin melaniinia ja näin ollen tummaa pigmenttiä muodostuu ihon uloimpiin kerroksiin. Aurinko on yksi aiheuttava tekijä, mutta myös hormoneilla on vaikutusta. Raskauden myötä iholle muodostuneet pigmenttimuutokset parhaassa tapauksessa vaalenevat jälkikäteen, mutta myös vaihdevuosien hormonimuutokset voivat aiheuttaa pysyviä pigmenttimuutoksia. Syvällä ihossa sijaitsevia pigmenttimuutoksia voi olla haasteellista käsitellä.

Sen sijaan pinnemmalla ihossa sijaitsevia pigmenttimuutoksia voidaan helpommin hoitaa seerumeilla ja voiteilla. Näiden tuotteiden kuvauksessa käytetään usein termejä kuten "anti-pigment", "lightening" tai "brightening". Yhteistä näille tuotteille on se, että ne sekä rauhoittavat pigmentin tuotantoa että kuorivat ihoa, tuloksena näkyvien pigmenttimuutosten vaaleneminen – hitaasti mutta varmasti.

Vaikka ostaisit tehokkaita tuotteita, ei tuloksia synny yhdessä yössä – muista olla kärsivällinen. Parhaat tulokset saat panostamalla yhden saman brändin tuotteisiin: näin voit varmistua, että tuotteet toimivat yhteiskäytössä parhaalla mahdollisella tavalla. Muista myös, että pigmenttimuutos on yhä olemassa, vaikkakin sen väri vaalenisikin. Sen vuoksi aurinkosuojaa tulee käyttää joka päivä, ympäri vuoden.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331