Miten valitsen sopivan seerumin? - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Miten valitsen sopivan seerumin?

Seerumi on todellinen ihonhoitorutiinin supertuote! Tiedätkö, mikä tekee seerumista niin tehokkaan? KICKS kertoo, miksi tarvitset vähintään yhden seerumin ihonhoitorutiiniisi.
Jaa

Miten seerumia käytetään?

Seerumi levitetään kasvoille puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen mutta ennen päivä- tai yövoidetta.

Miksi tarvitsen seerumia?

Seerumeissa on aktiivisia ainesosia, jotka tunkeutuvat syvemmälle ihoon ja toimivat siellä tehokkaammin. Kun käytät seerumin jälkeen muita ihonhoitotuotteitasi, seerumi tehostaa niiden vaikutusta, jolloin koko rutiinistasi tulee vaikuttavampi.

Kuinka valitsen oikean seerumin?

Aloita tutkimalla, mitkä ainesosat sopivat ihotyypillesi ja millä saat haluamasi tulokset. Jos ihollasi on erilaisia tarpeita kasvojesi eri osissa, saat haluamasi vaikutukset käyttämällä useita seerumeita. Muista käyttää ensin kevyintä seerumia. Saadaksesi parhaat tulokset levitä vesipohjainen seerumi ennen öljypohjaista seerumia. Etkö tiedä tarkkaan, mitä ihosi tarvitsee? Ota yhteyttä ihoterapeutteihimme KICKS-myymälässäsi tai asiakaspalvelussa!

Hehkua ja C-vitamiinia

Seerumi sisältää muun muassa C-vitamiinia, joka tekee ihosta hehkuvan, tasoittaa ihon sävyä ja on myös voimakkaasti antioksidanttinen.

Ihanteellinen aikuiselle iholle

Seerumi sisältää aktiivisia ainesosia, kuten bakuchiolia, jotka tekevät ihosta täyteläisemmän, tasaisemman ja kosteutetumman.

Tehohoitoa hapoilla

Happoja sisältävällä seerumilla on kuoriva vaikutus: se poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet. Tuloksena on tasaisempi ja hehkuva ihon sävy.

Helli kuivaa ihoa

BeautyActin edullinen seerumi sisältää erityyppisiä hyaluronihappoja, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti sen eri kerroksissa.

Supista ihohuokosia

Seerumi vähentää ihohuokosten näkyvyyttä ja epäpuhtauksia tehokkaan ja ihoa pehmentävän niasiiniamidin avulla.

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331