Näin valitset sopivan maskaran - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
Näin valitset sopivan maskaran

Näin valitset sopivan maskaran

Ripsiväri on yksi meikkipussin avaintuotteista. Valtavasta valikoimasta sen oikean löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. KICKS neuvoo, miten valitset itsellesi sopivimman maskaran harjan perusteella.
Jaa

Megaharja

Kun haluat maksimaalista volyymiä Muhkea maskaraharja antaa intensiivisen ja dramaattisen lookin. Mitä tiuhemmassa harjakset ovat, sitä enemmän volyymiä ripset saavat. Kookas harja voi aluksi tuntua hieman kömpelöltä, mutta kun saat tekniikan haltuun, harja täyttää toiveesi maksimaalisista ripsistä. PS: Ovatko ripsesi lyhyet ja hennot? Käytä ripsientaivutinta ja maskarapohjustetta, niin saat paremman ja kestävämmän lopputuloksen.

Kamman mallinen harja

Kun haluat erotellut ripset Kamman malliset harjat on usein valmistettu  kumista. Kampa levittää maskaran tasaisesti  jokaiseen ripseen. Lopputulos on siisti ja eroteltu. Kumiharjalla on myös helppo kerrostaa maskaramassaa ja saada ripsiin lisää volyymiä. 

Kartion mallinen harja

Kun haluat maksimaalisen pitkät ripset Kärkeään kohti kapeneva eli kartion mallinen harja on paras silloin, kun haluat ripsiisi lisää pituutta. Kartioharja antaa myös hivenen volyymiä mutta pitää silti ripset hienostuneen eroteltuina, jolloin lopputulos on luonnollisempi. Harjan kapealla kärjellä tavoitat helposti lyhyimmätkin ripset.

Taivutettu harja

Kun haluat täydellisen kaarevat ripset Kaarelle tai kulmaan taivutetun maskaraharjan avulla saat ripsiisi kunnon ”nostetta” ja kauniin, kestävän muodon – ikään kuin maskara sisältäisi ripsientaivuttimen. Taivutettu harja antaa ripsille sitä enemmän volyymiä, mitä tiuhemmassa harjakset ovat.

Jaa

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331