Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Kohl Kajal 01 Black
Kohl Kajal 01 Black
Kohl Kajal 01 Black

Kohl Kajal 01 Black

Isadora

IsaDora Kohl Kajal on monikäyttöinen kajaalikynä, jonka pehmeä koostumus liukuu täydellisesti iholla. Kajaalikynä, rajaus ja luomiväri samassa tuotteessa.
8,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kohl Kajal
p89026361
v89026363
Isadora
EUR
8.9

Lisätietoja

IsaDora Kohl Kajal on monikäyttöinen kajaalikynä, jonka pehmeä koostumus liukuu täydellisesti iholla. Kajaalikynä, rajaus ja luomiväri samassa tuotteessa. Intensiivinen väri ja pitkäkestoinen koostumus. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.
Kajalkynä: Levitä kajalkynää pitkin silmän sisäluomea kartionmallisen rajauksen sisäpinnalla saadaksesi katsetta syventävän sisärajauksen. Rajaus: Piirrä rajaus yläluomelle lähelle ripsirajaa avataksesi katsetta. Luomiväri: Käytä luomivärinä saadaksesi utuisen smoky eye -silmämeikin.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331