Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Build-Up Cake Mascara 01 Black
Build-Up Cake Mascara 01 Black

Build-Up Cake Mascara 01 Black

Isadora

Build-Up Cake Mascara on kakkumaskara, jolla saat aikaan erityisen pitkät ja tuuheat ripset. Voit itse säädellä harjaan laitettavan värin voidemaisuutta ja määrää.
10,20 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Build-Up Cake Mascara
p198714
v12860789
Isadora
EUR
10.2

Tuotearvostelut

murmeli | 20.04.2019
Todella riittoisa, siisti jälki, eikä leviä. Parasta tavallisiin maskaroihin verrattuna on, että kakkumaskarana tämä ei tietysti kuivu! Ainoa miinus on harja, jonka käyttö voi vaatia opettelua.

Lisätietoja

Build-Up Cake Mascara on kakkumaskara, jolla saat aikaan erityisen pitkät ja tuuheat ripset. Voit itse säädellä harjaan laitettavan värin voidemaisuutta ja määrää. Tahraamaton ja kyynelten kestävä koostumus, joka kuivuu nopeasti ja on helppo poistaa. Soveltuu myös kulmaväriksi. Soveltuu myös herkille silmille ja piilolasien käyttäjille.
Kostuta harja ennen käyttöä haalealla vedellä saadaksesi sopivan viskositeetin ja määrän. Lisää ripsien tuuheutta asteittain levittämällä useamman kerroksen ripsiväriä. Käytön jälkeen huuhtele harja lämpimällä vedellä.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331