Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Vitality Lip Flush™ Butter Gloss Perfect Nude
Vitality Lip Flush™ Butter Gloss Perfect Nude
Vitality Lip Flush™ Butter Gloss Perfect Nude
ONLY AT KICKS

Vitality Lip Flush™ Butter Gloss Perfect Nude

IT Cosmetics

Vitality Lip Flush Butter Gloss -huulikiilto levittyy huulille unelman keveästi, kuin seerumi. Korkea kiilto ja hehku ilman tahmaista tunnetta.
25 €
Perfect Nude
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Vitality Lip Flush™ Butter Gloss
p90510828
v90510831
IT Cosmetics
EUR
25

Tuotearvostelut

Mari | 22.05.2019
Mieto tuoksu ja kosteuttava koostumus. Täsin en sanoisi tahmaamattomaksi. Tuntuu, että tekee hieman pullistavan efektin, koska täyttää huulten juonteita. Hyvä perushuulikiilto joka samalla hoitaa huulia.

Lisätietoja

Vitality Lip Flush Butter Gloss -huulikiilto levittyy huulille unelman keveästi, kuin seerumi. Korkea kiilto ja hehku ilman tahmaista tunnetta. Tämä superkosteuttava, ylellisen pehmeä huulikiilto hoitaa huulia ja häivyttää huulten pystyjuonteita. Koe kauniit ja pehmeät huulet neljässä upeassa sävyssä. Käytä yksinään tai suosikki huulituotteessi päällä.
Levitä Vitality Lip Flush Smooth Butter Gloss -huulikiilto suoraan huulillesi saadaksesi kosteutetut ja luonnollisen kuulaan sävyiset huulet.
Koko:3.4 ml
Sävy:Beige
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331