Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Brow Power™ Pomade
Brow Power™ Pomade
ONLY AT KICKS

Brow Power™ Pomade

IT Cosmetics

Brow Power Pomade -kulmakarvageeli on 4-in-1 tuote, jossa yhdistyy kulmakarvoja muotoileva geeli, täyttävä ja muotoa tarkentava vaha sekä muotoon kampaava harja...
25 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Brow Power™ Pomade
p90510800
v90510801
IT Cosmetics
EUR
25

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Brow Power Pomade -kulmakarvageeli on 4-in-1 tuote, jossa yhdistyy kulmakarvoja muotoileva geeli, täyttävä ja muotoa tarkentava vaha sekä muotoon kampaava harja - kaikki yhdessä, helposti käytettävässä pakkauksessa! Testattu, vedenkestävä koostumus pysyy paikoillaan jopa 24 tuntia. Kirkas kulmakarvageeli ei kovetu päivän mittaa. Pitää sisällään biotiinia, sahapalmua, argan- ja jojobaöljyä. Käytä yksinään tai suosikki kulmatuotteesi päällä.
Kampaa Brow Power Pomad -kulmakarvageeliä lyhyin, ylöspäin suuntautuvin vedoin. Aloita kulmakarvan sisänurkasta ja etene kulmakarvan loppua kohti. Käytä yksinään tai suosikki IT Cosmetics kulmatuotteesi päällä. Lopputuloksena viimeistellyt, virheettömät ja muotonsa pitävät kulmakarvat.
Koko:3.5 ml
Sävy:Ruskea
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331