Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Light
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Light
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Light
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Light
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Light
ONLY AT KICKS

Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Light

IT Cosmetics

#1 best-selling CC-voide* nyt myös öljyttömänä versiona. Your Skin But Better CC+ Cream Oil-Free Matte SPF 40+ on ensimmäinen askel luonnolliseen, mattaan lopputulokseen.
39 €
Light
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+
p90510764
v90510775
IT Cosmetics
EUR
39

Tuotearvostelut

Marika | 30.11.2019
Kolmannen kerran tilaukseen tämä tuote. Kaunis tasainen mattapinta, jonka peittävyys ja pysyvyys on hyvä. Seerumi alla levittyy paremmin ja irtopuuteri päällä pitää kestää iltaan asti.
Katja | 18.09.2019
Sekaihollani meikkivoide lähti liikkumaan nenässä, ellei alle laittanut silmämeikin pohjustusvoidetta. Kertyi hieman myös juonteisiin. Peittävyys hyvä. Tämän tuotteen kanssa kannattaa aloittaa pienestä määrästä, sillä on riittoisaa.
Tanja | 20.07.2019
Ei yhtään kuiva voide. Ensimmäisen kokeilun jälkeen mattapinnan jättävää ja kiiltoa imevää vaikutusta ei kyllä huomaa. Voide tuntuu aika paksulta ja aika rasvaiselta. Iho kiiltää jo ennen loppumeikin tekoa. Peittokyky ihan hyvä.

Lisätietoja

#1 best-selling CC-voide* nyt myös öljyttömänä versiona. Your Skin But Better CC+ Cream Oil-Free Matte SPF 40+ on ensimmäinen askel luonnolliseen, mattaan lopputulokseen. Plastiikkakirurgien kanssa yhteistyössä kehitetty, ihon ulkonäköä parantava, pitkäkestoinen ja peittävä CC-voide pysyy paikallaan ilman, että iho öljyyntyy tai meikki halkeilee. CC-voiteessa hyödynnetään teknologiaa, joka imee iholta ylimääräistä talia ja supistaa ihohuokosia, ja se häivyttää ihohuokosia näkyvistä. Sisältää anti-agin-seerumia, joka sisältää hydrolysoitua kollageenia, peptidejä, niasiinia, hyaluronihappoa, vitamiineja ja antioksidantteja. Huomaat tulokset välittömästi. Vihdoinkin täysin peittävä CC-voide, joka häivyttää ihohuokosia ja jättää luonnollisen, kestävän mattapinnan! *Lähde: The NPD Group, Inc. / U.S. Prestige Beauty Total Measured Market, Makeup Dollar and Unit Sales, Annual 2016 & Annual 2017
Levitä 1-2 pumppausta Your Skin But Better CC+ Cream Oil-Free Matte SPF 40+ CC-voidetta puhtaalle iholle valitsemallasi IT Cosmetics -siveltimellä. Kosteusvoide, anti-aging -seerumi, peitevoide, meikkivoide ja aurinkosuoja yhdessä tuotteessa. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi levitä ohut, tasainen kerros CC-voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.
Koko:32 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Normaali
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331