Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

It`s in your eyes! Silmämeikit -20%

Kampanja -20%

IT Cosmetics Superhero™ Eyeshadow Palette

Arvio
Hinta
36,80 €
46 €
Etsi tuote myymälästä
Info
Superhero Eyeshadow Palette on vallankumoiksellinen luomiväripaletti, jossa on 12 sävyä. Supersankareista inspiraationsa saaneet luomivärit ovat pehmeitä, värikylläisiä ja pitkäkestoisia.
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Superhero™ Eyeshadow Palette
p90510737
v90510738
IT Cosmetics
EUR
36.8
Superhero Eyeshadow Palette on vallankumoiksellinen luomiväripaletti, jossa on 12 sävyä. Supersankareista inspiraationsa saaneet luomivärit ovat pehmeitä, värikylläisiä ja pitkäkestoisia. Jokainen ylellinen sävy pitää sisällään hydrolysoitua kollageenia, silkkiä, peptidejä ja antioksidantteja, sekä innovatiivisen Superhero Pigment Power -teknologian. Samettisen pehmeät, super intensiiviset sävyt, jotka eivät karise tai leviä. Sisältää pohjustussävyt sekä päälle levitettävät luomivärisävyt.
Sivele koko luomille Superhero Eye Foundation -luomiväriä neutralisoimaan pohjan väriä ja pohjustamaan luomea. Sen jälkeen lisää suosikkisävysi luomillesi. Viimeistele silmämeikki rajaamalla silmät. Lisää inspiraatiota löydät Superhero Eye Chart -ohjeista.
Sävy:
Ruskea
EAN:
0817919018022

Ei arvosteluja

Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331