Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Jabushe Eye Lift Serum
Jabushe Eye Lift Serum
Kampanja -20%

Jabushe Eye Lift Serum

Jabushe

Jabushe Eye Lift Serum on tehokas seerumi, joka ehkäisee silmäpusseja, tummia silmänalusia ja silmänympärysalueen turvotusta.
23,36 €
29,20 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Jabushe Eye Lift Serum on tehokas seerumi, joka ehkäisee silmäpusseja, tummia silmänalusia ja silmänympärysalueen turvotusta. Seerumi kohottaa silmänympärysaluetta palauttamalla sen kimmoisuutta ja kuulautta, kiihdyttämällä verenkiertoa ja viilentämällä ihoa. Silmäpussit voivat syntyä ikääntymisen myötä, kun rasvaa tai nestettä kertyy silmien alle. Syynä on, että kollageenin määrä ihossa vähenee, jolloin ohut iho menettää kimmoisuutensa. Jabushe Eye Lift Serum sisältää pienen pitoisuuden QAL-100-ainesosaa, Eyeseryl-peptidiä ja kantasoluja. Eyeseryl-peptidi sisältää neljää luontaista aminohappoa, ja se ehkäisee kosteuden ja kimmoisuuden menetystä ja voi vähentää nesteen ja rasvan kertymistä silmien alle. Kantasolut viivästyttävät ikääntymistä ja lisäävät ihon omien kantasolujen elinvoimaa. Ne ovat peräisin sveitsiläisestä omenalajikkeesta valmistetusta Malus Domestica Fruit Cell Culture -ainesosasta.
Parhaan tehon saat, kun levität Eye Lift Serumia puhdistetulle iholle aamuin ja illoin. Taputtele seerumia silmänympärysiholle kevyesti sormenpäällä. Levitä sen jälkeen päivä- tai yövoide, mieluiten Jabushe Original tai Jabushe Soft.
Koko:15 ml
Ihotyyppi:Ikääntynyt|Normaali
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331