Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

John Varvatos x Nick Jonas EdT 75 ml

John Varvatos x Nick Jonas EdT 75 ml

John Varvatos

JV x NJ on saanut innoituksensa John Varvatoksen tunnusomaisesta muotokielestä. Se on rohkea, itsevarma ja nykyaikainen tuoksu.
65 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
John Varvatos x Nick Jonas EdT
p90268620
v90268621
John Varvatos
EUR
65

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

JV x NJ on saanut innoituksensa John Varvatoksen tunnusomaisesta muotokielestä. Se on rohkea, itsevarma ja nykyaikainen tuoksu. Se avautuu urbaanin vaikutelman luovalla puhtaan veden raikkaudella, joka virkistää tuoksua alusta loppuun. Tuoksun ytimessä ovat aromaattiset ja miellyttävän maskuliiniset vivahteet sekä hyppysellinen nostalgiaa. Täyteläiset ja monimuotoiset santelipuun aromit luovat tuoksuun kontrastia. Niiden kuulaus ja lämpö kokoavat tuoksun yhteen antaen kantajalleen valovoimaa ja särmää.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331