Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
Unplugged + Flight Core Set XMAS
Unplugged + Flight Core Set XMAS
Unplugged + Flight Core Set XMAS
Unplugged + Flight Core Set XMAS

ghdUnplugged + Flight Core Set XMAS

399 €
Vertailuhinta 332.5 €/kg
{0} jäljellä ilmaiseen toimitukseen
29,00 € jäljellä ilmaiseen toimitukseen
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kotiinkuljetus
Kotiinkuljetus

Tietoja tuotteesta

Ominaisuudet

Matkalahjasettimme ansiosta sinun ei tarvitse tinkiä muotoilusta matkalla, olitpa sitten juhlallisella lomamatkalla tai huimassa seikkailussa. Mukana on ensimmäinen johdoton muotoilurautamme - ghd unplugged ja matkahiustenkuivaajamme ghd flight® sekä matkakokoinen leveä harja ja lämpösuojasuihke tyylikkäässä matkapussissa.
Kannettava ja tehokas ghd unplugged -suoristusrauta on ensimmäinen johdoton muotoilurautamme, jossa on edistyksellinen, pitkäkestoinen litiumioniakku. Se tarjoaa normaalikokoisen ghd-laitteen suorituskyvyn. Sileät, kiiltävät keraamiset levyt on varustettu kaksivyöhykkeisellä tekniikalla, joka varmistaa muotoiluun ihanteellisen 185°C:n lämpötilan säilymisen. Lopputulos on sileä ja kiiltävä eikä vaadi äärimmäistä kuumuutta. Pienikokoisen, sileän ja ergonomisen muotoilun ansiosta ghd unplugged on täydellinen kiharoiden, laineiden ja suorien kampausten viimeistelyyn liikkeellä oltaessa. Lataa helposti kannettavasta tietokoneesta, autosta tai pistokkeesta käyttämällä USB-C-sovitinta, jolloin voit jatkaa muotoilua jopa 20 minuuttia*. Käsilaukun sankari, jonka lentoystävällinen tekniikka sopii täydellisesti kiireiseen juhlasesonkiin ja kaikkialle.
Älä tyydy enää koskaan hotellin hiustenkuivaimeen, vaan ota mukaan ikoninen matkakokoinen ghd flight® -hiustenkuivaajamme. ghd flight® on muotoilultaan kompakti ja taitettava. Se kuivaa hiukset tehokkaasti ja kampaamotasoisesti - tarjoaa 70% ghd air® -hiustenkuivaajan tehosta, mutta on kuitenkin 50% kevyempi**. Irrotettava tarkkuussuutin sekä portaaton lämpötila- ja nopeusasetus mahdollistavat äärimmäisen hallinnan, jotta saat haluamasi tyylin. Lisävarmuutta tuo ghd:n suojatekniikka, joka sammuttaa hiustenkuivaajan ja estää ylikuumenemisen, jos sitä pidetään lähellä hiuksia. Sekä 240 V:n että 120 V:n virralla toimivalla kaksoisjännitteellä voit nauttia ghd-hiustenkuivaajasta kaikkialla maailmassa.
Suojaa hiuksesi myös liikkeellä ollessasi suosituimmalla ghd bodyguard -lämpösuojasuihkeella nyt matkakoossa. Sisältää ghd:n tunnusomaisen lämpösuojajärjestelmän, joka antaa näkymättömän lämpösuojan ja tekee hiuksista terveemmän näköiset ja tuntuiset†. Silottele, viimeistele ja palauta kampaus minikokoisella leveällä ghd paddle brush -harjalla, jossa on ammattimainen muotoilu ja pehmeä, luistamaton kahva. Säilytä matkastailaustarvikkeitasi ylellisessä, suuressa lämmönkestävässä pussissa.
Täytä kaikki matkastailaustoiveesi tällä ylellisellä ghd-lahjapakkauksella.
*Tarkka käyttöaika riippuu hiuksistasi ja muotoilutottumuksistasi
**Verrattuna ghd air® professional -hiustenkuivaajaan †Kuluttajatestaus, 101 naista, huhtikuu 2020.
††Noudata kannettavien elektronisten laitteiden kuljetusta koskevia IATA-ohjeita. ghd unplugged -laitetta ei suositella käytettäväksi lennon aikana.
Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.

Ei arvosteluja

0.0
Perustuu 0 arvioon.
Lue lisää