Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Kenzo World EdP 50 ml

Kenzo World EdP 50 ml

Kenzo

KENZOn pääsuunnittelijoiden Carol Limin ja Humberto Leonin luovien näkemysten pohjalta on syntynyt kaksikon ensimmäinen tuoksu: KENZO WORLD.
89,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kenzo World EdP
p89697196
v89697197
Kenzo
EUR
89.5

Tuotearvostelut

Jenni | 9.01.2020
Sain tästä näytteen tilauksen mukana, tuoksu on todella voimakas (ja kestävä) ja itselläni tämä muistutti enemmän miesten kuin naisten tuoksua. Ei huono, mutta ei minua varten. Jollekkin joka tykkää voimakkaista tuoksuista. Tämän kanssa on yliannostelun vaara.
Elina | 29.03.2018
Todella voimakas ja päällekäyvä. Suihkautin tuoksua ranteisiini kaupassa. Kotiin päästyä oli pakko pestä tuoksu pois. Hyvin samalainen kuin YSL:n Baby Doll.
Riina | 24.02.2018
Olen melko vaativa tuoksujen suhteen, mutta tästä löysin uuden suosikin. Kevyen kukkainen mutta yhtä aikaa persoonallinen ja mielenkiintoinen tuoksu.

Lisätietoja

KENZOn pääsuunnittelijoiden Carol Limin ja Humberto Leonin luovien näkemysten pohjalta on syntynyt kaksikon ensimmäinen tuoksu: KENZO WORLD. Se vie yllätykselliseen, spontaaniin ja iloisen värikkääseen maailmaan, jossa arvostetaan monimuotoisuutta ja luovuutta. Kujeilevan dynaaminen tuoksu ilmentää KENZOn ominaistyyliä. KENZO WORLD on meripihkainen kukkaistuoksu, joka huokuu vadelman elinvoimaa ja pionin vahvaa naisellisuutta. Lumoava ambrox luo aistillisen metsäisen juurituoksun, ja muut tuoksunuotit viimeistelevät kokonaisuuden, joka ei ole liian läpitunkeva eikä stereotyyppisen feminiininen.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331