Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Valitut silmämeikit -20% ostaessasi 2 tuotetta

Hairspray Super Strong Mini 75 ml

Hairspray Super Strong Mini 75 ml

KICKS Beauty

Hairspray Super Strong antaa runsaasti tukea ja kiinnittää kampauksen. Edistyksellinen koostumus kiinnittää kampauksen sekä pystysuoraan että vaakatasossa.
4,50 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Johanna | 12.06.2019
Yllättävän hyvä hiuslakka! Nappasin reissuun mukaan minikoon, kun joku hiuslakka oli saatava ja tämä hoiti hommansa hyvin. Pitää otsiksen paikallaan myös kohtalaisessa tuulessa ja tuiskeessa ilman tukkakypärä-efektiä.

Lisätietoja

Hairspray Super Strong antaa runsaasti tukea ja kiinnittää kampauksen. Edistyksellinen koostumus kiinnittää kampauksen sekä pystysuoraan että vaakatasossa. Suihke kuivuu nopeasti ja kestää kosteutta. Sisältää lämpö- ja UV-suojan sekä värin säilyttävää auringonkukkauutetta.
Super Strong Hairspray sisältää muotoiluominaisuuksien lisäksi myös luonnollisia, kasviperäisiä ainesosia, jotka korjaavat ja hoitavat hiuksia.
Ravista ennen käyttöä, jotta kaikki ainesosat sekoittuvat hyvin.
Suihkuta tuotetta aina pystysuorassa, eli älä pidä pulloa ylösalaisin (se voi tuhota venttiilit, eikä koostumus välttämättä tule ulos oikeassa muodossa)
Koko:75 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331