Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Vitamin C Peeling Pads
Kampanja -20%

Vitamin C Peeling Pads

KICKS Beauty

Ready, Set, Glow! Peeling Pads -kasvojenkuorintalaput sisältävät PHA-happoja ja kuorivat ja kosteuttavat ihoa. Syväpuhdistavat ja supistavat ihohuokosia, mikä tekee ihon sävystä tasaisemman.
11,20 €14 €

Tuotearvostelut

Vitamin | 10.08.2018
Erinomainen hinta-laatu-suhde. Tämä tuote oikeasti supistaa ihohuokosia, mitä mikään muu halpa tai kallis puhdistus, pohjustus tai meikki ei ole aiemmin ihollani onnistunut tekemään.
Emilia | 28.07.2018
Luottotuote. Tekee ihon välittömästi sileäksi ja hehkuvaksi. Nopea ja kätevä käyttää, kun tuote on lapuissa valmiiksi.
Katja | 6.03.2018
Uudistaa ja kirkastaa ihoa näkyvästi, käytän tuotetta tarvittaessa öisin yövoiteen tai -naamion kanssa. Aamulla iho näyttää kirkkaalta ja tasaiselta.

Lisätietoja

Ready, Set, Glow! Peeling Pads -kasvojenkuorintalaput sisältävät PHA-happoja ja kuorivat ja kosteuttavat ihoa. Syväpuhdistavat ja supistavat ihohuokosia, mikä tekee ihon sävystä tasaisemman. Laput sisältävät myös heleyttävää ja vaurioittavilta tekijöiltä suojaavaa C-vitamiinia. Käytetään 1–2 kertaa päivässä puhdistetulle ja kuivalle iholle.
50 kpl.
Fairtrade-merkintä eli Reilun kaupan merkintä tarkoittaa, että tuotteet sisältävät ainesosia, jotka on hankittu oikeudenmukaisesti ja joiden tuottajat saavat oikeudenmukaisen korvauksen. Fairtrade tekee yhteistyötä vain kehitysmaiden kanssa ja pyrkii parantamaan niiden asukkaiden elinoloja auttamalla puhtaan veden saamisessa sekä terveydenhuollon ja sairaanhoidon parantamisessa.
KICKS Beauty Awards 2017 -voittaja: Paras kuorinta.
Pyyhi koko kasvot ja dekoltee lapulla puhdistuksen jälkeen.
Anna nesteen imeytyä ihoon ja viimeistele hoito seerumilla/päivävoiteella tai yönaamiolla.
Voidaan käyttää päivittäin aamulla ja/tai illalla.
Iho saattaa tuntua kireältä heti tuotteen käytön jälkeen, mutta tuntemus katoaa hetken päästä ja viimeistään,
kun seerumi ja päivä-/yövoide levitetään.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331