Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Moisture Starter Kit
Kampanja -20%

Moisture Starter Kit

KICKS Beauty

Toivota kevät tervetulleeksi uudella ihonhoitosarjalla, joka on kehitetty juuri sinun toiveitasi ajatellen! Face Care on edullinen ihonhoitosarja, joka on Fair Trade -merkitty.
8,80 €
11 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Moisture Starter Kit
p935064
v44955862
KICKS Beauty
EUR
8.8

Tuotearvostelut

Tiia | 15.04.2019
Kätevä ottaa matkalle. Tuotteet normaalille iholle hyviä, erityisen kuivaa ihoa tuskin auttavat. Kaikki voiteet toimivat hyvin meikin alla ja niiden pienet putelit ovat yllättävän riittoisia. Kaikki eivät varmaan ole tuotteiden tuoksujen fani. Putsari on ihan ok, ei mitään "vahvinta" kamaa.
Heini | 7.04.2019
Loistava tuote kokeiluun ja matkalle!
Eva | 23.02.2018
Tämä on loistava pikku setti niin kokeiluun kuin matkallekkin. Minun iholleni nämä on olleet hyviä. Hyvä perusvoide setti jonka tuotteet ei oo turhan rasvasia muttei ihan täysin kevyitäkään. Myös yllättävän riittoisa.

Lisätietoja

Toivota kevät tervetulleeksi uudella ihonhoitosarjalla, joka on kehitetty juuri sinun toiveitasi ajatellen!
Face Care on edullinen ihonhoitosarja, joka on Fair Trade -merkitty. Moisture-sarja on tarkoitettu kosteutta kaipaavalle iholle.
Moisture Starter Kitin sisältö: Moisture Day Cream 20 ml, Moisture Night Cream 20 ml, Moisture Serum 15 ml ja Foaming Face Wash 50 ml.
KICKS Face Care on ainutlaatuinen sarja, joka sisältää Fairtrade-merkittyjä ihonhoitotuotteita. Fairtrade tarkoittaa, että osa tuotteista on hankittu vastuullisesti ja että tuottajat saavat tuotteistaan asianmukaisen hinnan. Fairtrade tekee yhteistyötä vain kehitysmaiden kanssa ja pyrkii parantamaan niiden asukkaiden elinoloja auttamalla puhtaan veden saamisessa sekä terveydenhuollon ja sairaanhoidon parantamisessa.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331