Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Konjac Sponge Black Charcoal
UUTUUSKampanja -20%

Konjac Sponge Black Charcoal

KICKS Beauty

Aktiivihiiltä sisältävä Konjac Sponge toimii luonnollisena antioksidanttina, auttaa poistamaan iholta epäpuhtauksia ja imee itseensä haitallisia aineita ja öljyjä.
6,32 €7,90 €

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Aktiivihiiltä sisältävä Konjac Sponge toimii luonnollisena antioksidanttina, auttaa poistamaan iholta epäpuhtauksia ja imee itseensä haitallisia aineita ja öljyjä. Sieni liukuu ihon päällä helposti ja puhdistaa kasvot ja silmien alueen hellävaraisesti. Kevyesti kuoriva vaikutus puhdistaa ihohuokoset ja palauttaa ihon luonnollisen hehkun. Sieni on 100-prosenttisen luonnollinen ja valmistettu kasvikuiduista.
Käyttöohjeet: Kastele ja puristele sientä vedessä, kunnes se pehmenee. Levitä sienelle meikinpoistoainetta ja pese kasvot hellävaraisin pyörivin liikkein. Huuhtele sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua ilmavassa paikassa. Vaihda sieni 2–3 kuukauden välein parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ihotyyppi:Sekaiho|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331