Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 18.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee Postin lähetyksiä). Lue lisää >>

Konjac Sponge Black Charcoal

Konjac Sponge Black Charcoal

KICKS Beauty

Aktiivihiiltä sisältävä Konjac Sponge toimii luonnollisena antioksidanttina, auttaa poistamaan iholta epäpuhtauksia ja imee itseensä haitallisia aineita ja öljyjä.
7,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Konjac Sponge
p90166685
v90166686
KICKS Beauty
EUR
7.9

Tuotearvostelut

Teea | 19.09.2019
Oli käytössä kaksi viikkoa, pääosin kerta päivässä pesin tällä kasvoni. Viikon käytön jälkeen sienen sisällä tuntui ontto alue ja tänään se meni rikki, sisältä valui sieniputua. Vastaavaa ongelmaa ei ole ollut muun merkkisen konjac sienen kanssa. Itselläni on lyhyet kynnet joten en ole sientä niillä rikkonut.

Lisätietoja

Aktiivihiiltä sisältävä Konjac Sponge toimii luonnollisena antioksidanttina, auttaa poistamaan iholta epäpuhtauksia ja imee itseensä haitallisia aineita ja öljyjä. Sieni liukuu ihon päällä helposti ja puhdistaa kasvot ja silmien alueen hellävaraisesti. Kevyesti kuoriva vaikutus puhdistaa ihohuokoset ja palauttaa ihon luonnollisen hehkun. Sieni on 100-prosenttisen luonnollinen ja valmistettu kasvikuiduista.
Käyttöohjeet: Kastele ja puristele sientä vedessä, kunnes se pehmenee. Levitä sienelle meikinpoistoainetta ja pese kasvot hellävaraisin pyörivin liikkein. Huuhtele sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua ilmavassa paikassa. Vaihda sieni 2–3 kuukauden välein parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ihotyyppi:Sekaiho|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331