Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

KICKS Beauty meikkipohja

1 tuote
Lajittele: Myydyimmät

Oikeanlaiset meikkisiveltimet ja meikkisienet ovat lähtökohta kauniiseen meikkipohjaan. KICKS Beautyn valikoimasta löydät meikkisiveltimet, joilla luoda se täydellinen meikkipohja: meikkivoide levittyy kasvoille tasaisesti joko meikkivoidesiveltimillä tai meikkisienillä. Työstääksesi erityistarkkuutta vaativia kasvojen alueita kuten silmänalusia tai nenänpieliä, käytä meikkivoiteen tai peiteaineen levittämiseen peitevoidesivellintä. Puuterisuti tai puuterisivellin taas auttaa levittämään puuterin tasaisesti kasvoille: KICKS Beatyn Total face powder brush -sivellin sopii sekä irtopuuterin että kivipuuterin levittämiseen. Poskipunan levittämiseen valikoimasta löytyy viistoon muotoiltu sivellin, jolla poskipuna on helppo levittää oikeaan kohtaan poskipäille.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331