Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Marble Collection Eyeshadow Palette Limited Edition
Marble Collection Eyeshadow Palette Limited Edition

Marble Collection Eyeshadow Palette Limited Edition

KICKS Beauty

Luomiväripaletti, jossa on 10 sävyä. Paletti on kylmien ja lämpimien sävyjen sekoitus, joiden joukossa on niin matta-, metalli- kuin hohtosävyjäkin.
24,90 €

Tuotearvostelut

Linda | 2.11.2018
Lätta att jobba med, fina färger. Min go to-palett i höst!
Johanna | 29.09.2018
Snygg palett med fin färgkombination och skuggor men färgerna och pigmenten är väldigt skira och svårt att få till en look utan att använda fingrarna för pigmenten fastnar inte på borsten.

Lisätietoja

Luomiväripaletti, jossa on 10 sävyä. Paletti on kylmien ja lämpimien sävyjen sekoitus, joiden joukossa on niin matta-, metalli- kuin hohtosävyjäkin. Luomivärit levittyvät helposti ja kestävät silmäluomella hyvin. Paletti kuuluu rajoitetun ajan saatavilla olevaan mallistoon ja se on saanut inspiraationsa marmorista.
Sävy:Monivärinen
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331