Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Vitamin C Wake Up Serum
Vitamin C Wake Up Serum
Kampanja -20%

Vitamin C Wake Up Serum

KICKS Beauty

Ready, Set, Glow! Vitamin C Wake Up Serum virkistää ihoa aktiivisen kosteuttavan koostumuksen ja C-vitamiinin ansiosta.
16,80 €
21 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Heidi | 8.03.2018
Ihanan kevyt koostumus ja välitön virkistävä tunne. Itsellä riittää hyvin päivän ainoaksi voiteeksi meikkivoiteen alle. Raikas, miellyttävä tuoksu ja kätevä pumppupullo.

Lisätietoja

Ready, Set, Glow! Vitamin C Wake Up Serum virkistää ihoa aktiivisen kosteuttavan koostumuksen ja C-vitamiinin ansiosta. Ne parantavat ihon rakennetta, häivyttävät pieniä juonteita ja ehkäisevät epätasaista ihon sävyä. Käytetään päivävoiteen alla.
Fairtrade-merkintä eli Reilun kaupan merkintä tarkoittaa, että tuotteet sisältävät ainesosia, jotka on hankittu oikeudenmukaisesti ja joiden tuottajat saavat oikeudenmukaisen korvauksen. Fairtrade tekee yhteistyötä vain kehitysmaiden kanssa ja pyrkii parantamaan niiden asukkaiden elinoloja auttamalla puhtaan veden saamisessa sekä terveydenhuollon ja sairaanhoidon parantamisessa.
Koko:30 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331