Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Members only! Urban Decay All Nighter Setting Spray -30%. Max 3 kpl per asiakas.

KICKS työnantajana

Ruotsin, Norjan ja Suomen 250 myymälää muodostavat dynaamisen ympäristön. Meitä työntekijöitä yhdistää rakkaus kauneuteen ja halu ohjeistaa jokaista asiakasta tekemään parhaat valinnat juuri hänelle.

KICKS työpaikkana
Noin 250 myymälämme lisäksi organisaatiomme muodostuu keskeisistä toiminnoista, kuten sisäänostosta, markkinoinnista, asiakaspalvelusta ja etabloitumisesta. Tukholman pääkonttorilla työskentelee noin 150 henkilöä. Meillä on myös Oslossa konttori, jossa on parikymmentä työntekijää.

Työympäristömme
Haluamme, että KICKS on järkevä ja houkutteleva työpaikka ja koetaan sellaisena – työpaikka jossa elämän tasapainoa pidetään tärkeänä ja jossa ei ole paljoa sairauspoissaoloja.

Jokaisella esimiehellä, jolla on alaisia, on myös vastuu työympäristöstä omalla alueellaan. Myös työntekijöillä on vastuu työympäristöstä siten, että he ovat tietoisia riskeistä ja puutteista ja ilmoittavat niistä lähimmälle esimiehelleen.

Monimuotoisuus on korkealla agendassa
Meidän, jotka työskentelemme KICKSissä, ja ennen kaikkea myymälöiden työntekijöiden, tulee edustaa monimuotoisuutta.

Suurin osa työntekijöistämme on tällä hetkellä naisia. Monimuotoisuuden lisäämiseksi olemme ensimmäisenä askeleena Axel Johnson -konsernin Axelerate -aloitteesta asettaneet tavoitteeksi lisätä miesten osuutta KICKSissä 10 prosenttiin viimeistään vuonna 2020.

KICKSin monimuotoisuus- ja tasa-arvokäytännöt määrittävät, miten sekä esimiehillä että työntekijöillä on vastuu luoda ja kehittää työpaikka, jossa erilaisuudet hyväksytään ja yksilöllisyyteen kannustetaan. Lue lisää työskentelystä KICKSillä.

S.H.A.R.E.
S.H.A.R.E.-hankkeen myötä ja yhteistyössä Tjejzonen kanssa KICKS tarjoaa mentorin ohjaamaa harjoittelua nuorille naisille, joilla on kokemusta mielenterveyden häiriöistä. KICKSin työntekijät niin myymälässä kuin toimistolla toimivat mentoreina, ja he valmistautuvat tehtävään osallistumalla koulutukseen. KICKSin työntekijöille tämä on mahdollisuus tukea toisen henkilön kehitystä, mutta myös mahdollisuus kehittyä itse.

Kaikkien KICKSin työntekijöiden tulee osallistua myös mielenterveyttä käsittelevään koulutukseen. Koulutus annetaan verkossa, ja se järjestetään yhteistyössä Mind-järjestön kanssa.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331