Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt saat ilmaisen toimituksen!

Arvoketjumme

Karta_FI_v2.jpg

Suurin osa KICKSin omasta tuotannosta tapahtuu EU:ssa. Suoritamme EU:n tehtaissa tarkastukset itse varmistaaksemme hyvät valmistuskäytännöt. Suurin tuottajamaamme on Italia, jossa valmistetaan meikit. Iho- ja hiustenhoitotuotteet valmistetaan pääasiassa Ruotsissa. Kiinassa valmistetaan lisävarusteet, kuten hiusharjat ja meikkisiveltimet.

Sosiaaliset olosuhteet ja käytännesäännöt

hur_vi_gor_de_mobile.jpg

KICKS on amforin jäsen ja ottanut käyttöön amforin BSCI:n käytännesäännöt. Kaikille jäsenille yhteiset käytännesäännöt perustuvat YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmalliseen julistukseen ja ILO:n (YK:n järjestö, joka hoitaa työvoimaan ja työntekoon kuuluvia asioita) työoloja koskeviin yleissopimuksiin. Se, että KICKS ja muut liittoutuneet ostajat asettavat samoja vaatimuksia, helpottaa toimittajia. Jäsenyyden kautta pyrimme varmistamaan, että tuotteitamme valmistavissa tehtaissa noudatetaan ihmisoikeuksia ja parannetaan sosiaalisia olosuhteita.

Riskimaissa, meidän tapauksessamme Aasiassa, tehtaita tarkastetaan amforin BSCI-aloitteen tarkistusjakson mukaisesti. Jos toimittaja hyväksytään, seuraava tarkastus tehdään kahden vuoden kuluttua. Jos ongelmia ilmenee, toimittaja tarkistetaan uudelleen 6–12 kuukauden kuluessa. Tarkastuksen suorittavat valtuutetut, riippumattomat amfori BSCI:n tarkastajat.

Eettinen ohjeisto

Eettinen ohjeisto on työkalu yrityksemme arvojen ja sisäisten käytäntöjen toteuttamiseen käytännössä. Se kertoo, miten meidän tulee toimia ja kohdella toisiamme, asiakkaitamme ja kaikkia kumppaneitamme. Kaikki KICKSin työntekijät kuuluvat liiketoiminnan eettisen ohjeiston piiriin. Esimiehet kertovat työntekijöilleen, miten ohjeistoa sovelletaan käytäntöön, ja jokainen työntekijä vahvistaa vuosittain allekirjoituksellaan, että hän on lukenut ja ymmärtänyt ohjeiston merkityksen.

Ohjeisto koostuu kahdeksasta osa-alueesta:

  • Kunnioitus: Lähtökohtanamme on kaikkien ihmisten samanarvoisuus.
  • Ammattitaito: Noudatamme kaikkia lakeja ja sääntöjä, jotka ovat olennaisia toimintamme kannalta.
  • Korruption torjunta: Noudatamme voimassa olevia lahjontaa koskevia lakeja. Kohtuuttomien etujen tarjoaminen, antaminen, vaatiminen tai vastaanottaminen on kiellettyä.
  • IT: Käytämme KICKSin viestintäresursseja vastuullisesti. Tämä tarkoittaa, että pahennusta herättävän materiaalin vastaanottaminen tai levittäminen on kiellettyä.
  • Sosiaalinen media: Käyttäydymme sosiaalisessa mediassa vastuullisesti ja huomioimme sen, että meidät voidaan mieltää KICKSin edustajiksi, vaikka tekisimme julkaisun yksityishenkilönä.
  • Emme levitä luottamuksellista tietoa
  • Alkoholi ja huumeet: Emme käytä alkoholia tai muita huumeita työaikana ja käytämme alkoholia rajoitetusti edustustilaisuuksissa.
  • Edistämme kestävää kehitystä yhteiskunnassa: Pyrimme lisäämään myönteistä vaikutustamme ja vähentämään kielteistä vaikutustamme ympäröivään maailmaan.

Kuljetukset

KICKS:n oman tuotemerkin ihonhoito- ja hiustuotteet sekä meikit valmistetaan pääasiassa Ruotsissa ja Euroopassa. Hiusharjat ja meikkisiveltimet sekä meikkilaukut ja hiustarvikkeet valmistetaan Kiinassa. Euroopassa valmistetut tuotteet kuljetetaan kuorma-autoilla ja Kiinasta tuotteet tulevat laivoilla.

Jakelukeskuksesta myymälöihin tuotteet kuljetetaan kuorma-autolla ja Suomeen laivalla.

Asetamme vaatimuksia kuljettajille ja pyrimme minimoimaan kuljetukset esimerkiksi optimoimalla laatikoissa olevien tuotteiden määrän lentoliikenteen vähentämiseksi.

Energiankulutus

Pyrimme vähentämään noin 250 myymälämme ympäristövaikutuksia. Pyrimme vähentämään kulutettuja resursseja erityisesti sähkönkulutuksen ja kierrätyksen suhteen.

Ensisijainen toimenpide on siirtyminen LED-valaistukseen kaikissa myymälöissä. Tämä siirtyminen tarkoittaa energiankulutuksen puolittumista ja parempaa ilmanlaatua myymälöissä. Pyrimme myös siihen, että kaikkien KICKSin myymälöiden ja toimistojen sähkö on ympäristömerkittyä ja uusiutuvaa.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331