Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Valitut silmämeikit -20% ostaessasi 2 tuotetta

S.H.A.R.E

Yhä useampi nuori nainen kokee mielenterveyden häiriöitä, mutta vain harvat uskaltavat puhua siitä. KICKS on käynnistänyt S.H.A.R.E.-hankkeen rikkoakseen hiljaisuuden ja lisätäkseen tietoa ja sosiaalista kestävyyttä (CSR).

Mielenterveyden häiriöt ovat tärkein nuorten hyvinvointia heikentävä sairausryhmä. Varsinkin nuoret tytöt kokevat menestyspaineita, yksinäisyyttä, riittämättömyyttä ja kärsivät ahdistuksesta. Monelle on yhä vaikeaa puhua mielenterveyden häiriöistä ja pyytää niihin apua.

Suurin osa KICKSin asiakkaista ja työntekijöistä on naisia. Vaikkei itsellä olisi kokemusta mielenterveyden häiriöistä, tuntee todennäköisesti jonkun toisen, joka on ongelmasta kärsinyt. Noin 25 prosenttia kaikista ruotsalaisista naisista kärsii joskus mielenterveyden häiriöstä. Kyse voi olla kaikesta aina lievistä, arkeen vaikuttavasti vaivoista vakaviin psyykkisiin sairauksiin.

Yhteistyökumppanimme

Osana S.H.A.R.E -hanketta KICKS tekee yhteistyötä voittoa tavoittelemattomian organisaatioiden Tjejzone ja Mental Helse Ungdom kanssa. Kaikki järjestöt tekevät laajasti työtä mielenterveyden häiriöiden ehkäisemiseksi ja keskittyvät inhimilliseen tukeen.

Me hyödynnämme toistemme vahvuuksia lisätäksemme tietoa mielenterveyden häiriöistä. Taloudellisen tuen lisäksi KICKS edistää tietoisuuden leviämistä myös tuomalla mielenterveyden esille eri tavoilla omissa kanavissamme.

Yhteistyössä Mielin kanssa KICKS tarjoaa mentorin ohjaamaa harjoittelua nuorille naisille, joilla on kokemusta mielenterveyden häiriöistä. Tarkoituksena on muun muassa tarjota työkokemusta turvallisessa ympäristössä ja auttaa siten vahvistamaan naisten itsetuntoa. KICKSin myymälä- ja toimistotyöntekijät ovat mentoreita, ja he valmistautuvat tehtävään käymällä koulutuksen. Työntekijöillä on mahdollisuus tukea toisen henkilön kehitystä, mutta myös mahdollisuus kehittyä itse.

Mistä nimi S.H.A.R.E tulee?

S - Support local organizations
Tukee järjestöjä, jotka tekevät työtä mielenterveyden häiriöiden ehkäisemiseksi.
H - Hire in mentorship program
Tarjoaa mentorin tukemaa harjoittelua myymälöissämme sekä konttorillamme.
A - Ambassadors
Nostaa esiin positiivisia esikuvia.
R - Raise Awareness 
Levittää tietoa mielenterveyden häiriöistä kanaviensa kautta.
E - Empower: 
Pyrkii rikkomaan tabuja mielenterveyden häiriöihin liittyen.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331