Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

-25% Lancôme-kasvojenhoitotuotteista. Voimassa 26.3 asti.

Tuotteen matka

KICKSin valikoima sisältää kauneudenhoitotuotteita sekä johtavilta tuotemerkeiltä että omilta merkeiltä. Asetamme korkeita vaatimuksia niin toimittajillemme kuin omalle tuotannollemmekin.

Kaikki KICKSin myymät tuotteet täyttävät tiukat turvallisuusvaatimukset ja noudattavat kosmetiikkaa koskevaa lainsäädäntöä.

KICKS tarjoaa kauneudenhoitoalan tuotteita useilta maailman johtavilta tuotemerkeiltä. Useissa tapauksissa kyse on monikansallisesta yrityksestä, jolla on omat kunnianhimoiset tavoitteensa ja tarkastusjärjestelmänsä.

Jotta KICKS voisi toimia jonkin tuotemerkin jälleenmyyjänä, yrityksen täytyy noudattaa ostoehtojamme. Ehdot kattavat lakisääteiset vaatimukset tuotteista ja tuotantoprosessista sekä erityisiä yritysvastuuseen liittyviä vaatimuksia, jotka ulottuvat pidemmälle kuin laki vaatii.

Hallitsemme omia tuotteitamme prosessin joka vaiheessa aina kehityksestä myyntiin. Iholle, vartalolle ja hiuksille tarkoitetut tuotteet on valmistettu etupäässä Pohjoismaissa. Kosmetiikassa meillä on useita suuria yhteistyökumppaneita eri puolilla Eurooppaa. Asusteemme tulevat Kiinasta muutamalta yhteistyökumppanilta.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331