Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

S.H.A.R.E

Mielenterveyden häiriöt ovat tärkein nuorten hyvinvointia heikentävä sairausryhmä. Varsinkin nuoret tytöt kokevat menestyspaineita, yksinäisyyttä, riittämättömyyttä ja kärsivät ahdistuksesta. Monelle on yhä vaikeaa puhua mielenterveyden häiriöistä ja pyytää niihin apua.

KICKS haluaa edistää nuorten psyykkistä hyvinvointia ja lanseerasi vuonna 2017 Suomessa S.H.A.R.E. -hankkeen. Hanke lanseerattiin ensin Ruotsissa ja Norjassa erinomaisin tuloksin. Hankkeen tarkoituksena on edistää nuorten mielenterveyttä.

Useimmat KICKSin työntekijöistä ja asiakkaista ovat naisia. Tutkimusten mukaan noin puolet suomalaisnaisista kokee jossain kohtaa elämäänsä henki. Ongelmien laajuus vaihtelee pienistä jokapäiväistä elämää haittaavista vaivoista vakaviin psyykkisiin sairauksiin.

Käytännössä KICKS tulee tekemään S.H.A.R.E. -hankkeen kautta yhteistyötä Suomen Mielenterveysseuran kanssa ja tukee seuran toimintaa mielenterveyden hyväksi.

“S.H.A.R.E. –hanke sisältää mentoriohjelman 18-27 -vuotiaille mielenterveyshäiriöistä kärsiville nuorille naisille. Tarjoamme heille työharjoittelupaikan myymälöissämme tai toimistossamme. Harjoittelujakson aikana työntekijöistä koulutetut mentorit tukevat ja auttavat heitä“, kertoo KICKS Suomen Maajohtaja Krista Etzell.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme tehdä yhteistyötä KICKSin kanssa nuorten naisten mielenterveyden hyväksi. Toivomme, että mentoriohjelma vahvistaa siihen osallistuvien nuorten naisten mielenterveyttä tarjoamalla heille myönteisen ja vahvistavan työkokemuksen, joka voi auttaa heitä elämässä eteenpäin”, toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi Suomen Mielenterveysseurasta toteaa.

Mistä nimi S.H.A.R.E tulee?

S - Support local organizations
KICKS tukee järjestöjä, jotka tekevät työtä mielenterveyden häiriöiden ehkäisemiseksi.
H - Hire in mentorship program
KICKS tarjoaa mentorin tukemaa harjoittelua työpaikoillamme.
A - Ambassadors
KICKS nostaa esiin positiivisia esikuvia.
R - Raise Awareness 
KICKS käyttää kanaviaan levittääkseen tietoa mielenterveyden häiriöistä.
E - Empower young women: 
KICKS haluaa edustaa iloista suhdetta kauneuteen.

KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018