Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään

Micro-Blur Skin Perfector

Micro-Blur Skin Perfector

Kiehls

Micro Blur on monivaikutteinen ihonhoitotuote, joka peittää välittömästi muu muassa näkyvät ihohuokoset ja tekee ihon pintarakenteesta tasaisemman.
29 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Micro-Blur Skin Perfector
p931550
v44874600
Kiehls
EUR
29

Lisätietoja

Micro Blur on monivaikutteinen ihonhoitotuote, joka peittää välittömästi muu muassa näkyvät ihohuokoset ja tekee ihon pintarakenteesta tasaisemman. Micro-Blur Skin Perfector sisältää valoa heijastavia ainesosia, jotka muuttavat ihoa näkyvästi sekä pehmentävät ja tekevät ihon pinnasta kauniimman ja kirkkaamman. Koostumus sisältää myös LHA-hapon ja linssiuutteen yhdistelmää. Yhdessä ne vaikuttavat ajan myötä sekä näkyvästi että tuntuvasti. Ihon rakenteesta tulee hienompi, juonteet vähenevät ja suuret huokoset vähenevät ja katoavat näkyvistä, kun Micro-Blur Skin Perfector -tuotetta käytetään päivittäin. - Kiehl’s Micro-Blur Skin Perfector on kehitetty päivällä käytettäväksi, mutta sitä voi käyttää myös illalla päivittäisen ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Päivällä tuotetta suositellaan käytettäväksi UV-suojan sisältävän tuotteen päällä. Mielellään BB-voiteen.
Kiehl's Micro-Blur Skin Perfector. Micro-Blur Skin Perfector er den ideelle muligheten for å behandle huden både øyeblikkelig og på lengre sikt med ett enkelt produkt. Kosmetokliniske studier viser øyeblikkelig synlige forbedringer og etter 4 uker en betydelig reduksjon av antall og størrelse på porene. Formelen inneholder lysreflekterende ingredienser, som bidrar til synlig å transformere huden og gjøre den myk med en finere og klarere overflate. Formelen inneholder en kombinasjon av Lipo Hydroxy-syre (LHA) og ekstrakt fra linser. Dette, i kombinasjon gir effekter som kan ses og merkes på lengre sikt.
Kiehls Micro-Blur Skin Perfector er designet for å brukes om dagen, men kan også brukes om natten som et siste skritt i den daglige hudpleierutinen.
Ihotyyppi:Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331