Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Sun-Kissed Glow Body Oil 100 ml
Sun-Kissed Glow Body Oil 100 ml

Sun-Kissed Glow Body Oil 100 ml

Kora Organics

Sun-Kissed Glow Body Oil on ekosertifioitu vartaloöljy, jonka sisältämä hohtava mica-mineraali luo iholle kevyen ja hehkuvan päivetyksen ja kosteuttaa samalla syvältä.
61 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Sun-Kissed Glow Body Oil
p90551091
v90551092
Kora Organics
EUR
61

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Sun-Kissed Glow Body Oil on ekosertifioitu vartaloöljy, jonka sisältämä hohtava mica-mineraali luo iholle kevyen ja hehkuvan päivetyksen ja kosteuttaa samalla syvältä. Ekosertifioitu egyptintokopuuöljy, ruusunmarja, auringonkukansiemenet ja tyrni tuovat iholle rasvahappoja, jotka saavat ihon hehkumaan kauniisti koko kesän. Kevyt pronssinen sävy muodostuu mineraalipigmentistä. Luonnollinen jasmiinin tuoksu. Pullossa on pieni ruusukvartsikuula, joka luo positiivista energiaa ja auttaa sekoittamaan koostumuksen pulloa ravistettaessa.
Ravista hyvin niin, että ruusukvartsikuula sekoittaa koostumuksen ja luo positiivista energiaa. Lämmitä pieni määrä tuotetta kämmenissä ja levitä vartalolle, kunnes se on kokonaan imeytynyt. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä tuotetta heti suihkun tai kylvyn jälkeen.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331