Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

The Powder 8g
The Powder 8g
The Powder 8g
The Powder 8g

The Powder 8g

La Mer

Ylellinen puuteri sisältää tehokasta Miracle Broth -sekoitusta ja on niin uskomattoman kevyttä, että se lähes leijuu ihon pinnalla.
76,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
The Powder
p89566021
v89566022
La Mer
EUR
76.5

Tuotearvostelut

Jemina | 19.02.2019
Heijastaa valoa ja tuo iholle samettisen hehkun, ei kiiltoa tai glitteriä. Käytän tätä buffing puuterina ja toimii täydellisesti, kiinnityspuuterina käytettynä omaan makuuni liian hohtava. Valokuvissa näyttää kuin olisi filtteri. Hinta kova, mutta tämä on riittoisa. Omani ostin vuosi sitten ja päivittäisen käytön jälkeen tuotetta on vieläkin jäljellä.

Lisätietoja

Ylellinen puuteri sisältää tehokasta Miracle Broth -sekoitusta ja on niin uskomattoman kevyttä, että se lähes leijuu ihon pinnalla. Kehitetty symmetrisesti muotoiltujen hiukkasten avulla, jotka kiinnittävät puuterin iholle magneettisesti ja luovat iholle täydellisen pinna. Iho näyttää heleältä, ja ilmavat merihiukkaset luovat huomaamattoman ja virheettömän meikkipinnan. Läpikuultava peittävyys.
Ihotyyppi:Kuiva|Herkkä|Normaali|Ikääntynyt|Ongelmaiho
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331