Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

L'Homme Intense Edt 100 ml
L'Homme Intense Edt 100 ml

L'Homme Intense Edt 100 ml

Lacoste

Tuoksu avautuu rohkealla, runsaalla ja suositulla kvittenillä ja raparperilla, joihin yhdistyy piristävä häivähdys mandariinia ja appelsiinia.
80,80 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
L'Homme Intense Edt
p90267065
v90267066
Lacoste
EUR
80.8

Lisätietoja

Tuoksu avautuu rohkealla, runsaalla ja suositulla kvittenillä ja raparperilla, joihin yhdistyy piristävä häivähdys mandariinia ja appelsiinia. Mausteisessa sydäntuoksussa yhdistyy useita ainesosia ja ne luovat yhdessä voimakkaan yhdistelmän, jossa tuoksuu intensiivinen mustapippuri, inkivääri ja jasmiini. Kokonaisuutta rauhoittaa ripaus mantelia. Pohjatuoksu on voimakas ja maskuliininen. Seetri- ja agikalapuu yhdistettynä meripihkaan ja vaniljaan antavat eksoottisen vivahteen. Vetiver ja ruskosädekaisla tuovat lisäintensiteettiä, runsautta ja vetovoimaa, jotka tekevät L'Homme LACOSTE Intense -tuoksusta niin ainutlaatuisen.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331