Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Hypnôse Mascara Volume-à-Porter Set
Etu sinulle! Lue lisää

Hypnôse Mascara Volume-à-Porter Set

Lancome

Med Lancôme Hypnôse Mascara Volume-à-Porter Set ‑pakkauksen avulla Lancôme tarjoaa lookin, joka näyttää juuri sinulle luodulta.
32,78 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Med Lancôme Hypnôse Mascara Volume-à-Porter Set ‑pakkauksen avulla Lancôme tarjoaa lookin, joka näyttää juuri sinulle luodulta. Lancôme Hypnôse Mascara Volume-à-Porter ‑ripsiväri on koostumukseltaan voidemainen, ja se luo ripsiin pitkäkestoista ja voimakasta tuuheutta. Aloita levittämällä Khôl Eyeliner ‑rajausväriä ylempään ripsirajaan korostamaan katsetta ja levitä sitten Hypnôse Mascara. Illalla meikin saa poistettua Lancôme Bi-Facil-tuotteella. Lancôme Hypnôse Mascara Volume-à-Porter Set ‑pakkauksen sisältö: • Hypnôse Mascara • Le Crayon Khôl • Bi-Facil 30 ml
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331