Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
La Nuit Trésor à la Folie EdP 30 ml

La Nuit Trésor à la Folie EdP 30 ml

Lancome

Trésor á la Folie EdP on Trésor-perheen viides jäsen, ja se suorastaan huokuu aistillisuutta. Intohimoinen kukkaistuoksu, jossa on sykkiviä puun vivahteita.
56,50 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Noora | 26.08.2018
Tumma, mausteinen, mutta makea tuoksu. Mun go-to iltatuoksu. Yhdellä adjektiivilla jos pitäisi kuvata, niin se on seksikäs!
Päivi | 18.02.2018
Tuli suosikkini tästä, ihanan täyteläinen ja sexy

Lisätietoja

Trésor á la Folie EdP on Trésor-perheen viides jäsen, ja se suorastaan huokuu aistillisuutta. Intohimoinen kukkaistuoksu, jossa on sykkiviä puun vivahteita. Aistillinen eliksiiri, jossa on ripaus houkuttelevaa vaniljaa.
La Nuit Trésor à la Folie hehkuu kuin säihkyvä punainen timantti – se on viekoitteleva lemmenjuoma, jossa on bourbon-vaniljaa lämpimän puun, ambran ja sametinsileän myskin muodostamalla pohjalla.
La Nuit Trésor à la Folie ‑tuoksun sydämessä on uutta Rose Fougueuse ‑ruusua. Jokainen uusi Trésor-tuoksu ylistää jotakin rakkauden elementtiä. La Nuit Trésor à la Folie saa antautumaan rakastumisen tunteen valtaan.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331