Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

La Nuit Trésor à la Folie EdP 30 ml

La Nuit Trésor à la Folie EdP 30 ml

Lancôme

Trésor á la Folie EdP on Trésor-perheen viides jäsen, ja se suorastaan huokuu aistillisuutta. Intohimoinen kukkaistuoksu, jossa on sykkiviä puun vivahteita.
56,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
La Nuit Trésor à la Folie EdP
p89987578
v89987579
Lancôme
EUR
56.5

Tuotearvostelut

Noora | 26.08.2018
Tumma, mausteinen, mutta makea tuoksu. Mun go-to iltatuoksu. Yhdellä adjektiivilla jos pitäisi kuvata, niin se on seksikäs!
Päivi | 18.02.2018
Tuli suosikkini tästä, ihanan täyteläinen ja sexy

Lisätietoja

Trésor á la Folie EdP on Trésor-perheen viides jäsen, ja se suorastaan huokuu aistillisuutta. Intohimoinen kukkaistuoksu, jossa on sykkiviä puun vivahteita. Aistillinen eliksiiri, jossa on ripaus houkuttelevaa vaniljaa.
La Nuit Trésor à la Folie hehkuu kuin säihkyvä punainen timantti – se on viekoitteleva lemmenjuoma, jossa on bourbon-vaniljaa lämpimän puun, ambran ja sametinsileän myskin muodostamalla pohjalla.
La Nuit Trésor à la Folie ‑tuoksun sydämessä on uutta Rose Fougueuse ‑ruusua. Jokainen uusi Trésor-tuoksu ylistää jotakin rakkauden elementtiä. La Nuit Trésor à la Folie saa antautumaan rakastumisen tunteen valtaan.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331